Kωνσταντίνος Ιάσωνος: To συγκλονιστικό κείμενο για τον κολλητό του που έφυγε από τη ζωή πριν από 1 χρόνο

06.12.2022



Ο Κωνσταντίνος Ιάσωνος δημοσίευεσε ένα άκρως συγκινητικο κείμενο για τον κολλητό του φίλο Γιώτη που έφυγε από τη ζωή πριν από 1 χρόνο.  

06/12/2021

Ένας χρόνος, 365 μέρες, 4 εποχές, γιορτές, χαρούμενες και δύσκολες στιγμές. Όλα χωρίς εσένα! Μου λείπεις, μας λείπεις αφόρητα να το ξέρεις και το φευγιό σου δεν συνηθίζεται.

Ήρθες μια φορά στον ύπνο μου, με χαιρέτησες από μακριά για λίγο. Σε ευχαριστώ που με τίμησες. Δεν ήταν όμως αρκετό, θα σε περιμένω ξανά... να έρθεις να μου πεις τα νέα σου, να σου πω τα δικά μου και να γελάσουμε δυνατά έτσι όπως κάναμε σε κάθε μας συνάντηση. Δεν μου αρκεί να βλέπω τις φωτογραφίες, τα βίντεο μας. Θα έδινα τα πάντα για να ακούσω ξανά τη φωνή σου και όλα τα πειράγματα που μου έκανες. Ήσουν ξεχωριστός, αγαπούσες δυνατά, δεν μιζεριαζες, ήσουν τόσο δυτικός με όλους, δεν μου χάλασες ποτέ χατίρι.

Θα έδινα τα πάντα για ένα ακόμη ξενύχτι στην Αθήνα, στον Βερτη που αγαπούσες πολύ και να τραγουδούσαμε μαζί τα τραγούδια της Βραχάλη που είχες αδυναμία. Θα έδινα τα πάντα για να σε είχαμε εδώ μαζί μας.

Μου μιλάνε όλοι για σένα, μας κάνεις περήφανους από εκεί ψηλά. Δεν περνάει μέρα που να μην σε σκέφτομαι, δεν συνηθίζεται η απουσία σου.

Δεν ξέρω πότε θα συναντηθούν ξανα οι δρόμοι μας. Όταν συμβεί, εσένα θέλω να με περιμένεις... να με πάρεις αγκαλιά και να μου πεις πως "όλα θα πάνε καλά". Τα βράδια που βλέπω ψηλά στον ουρανό, ξέρω πως το πιο φωτεινό αστέρι είσαι εσύ. Είσαι το δικό μας αστέρι!

Σε αγαπώ, μου λείπεις ρε μικρέ



Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







Οι φορές που η Κέιτ Μίντλετον αντέγραψε το iconic στιλ της Νταϊάνα ή φόρεσε ακριβώς τα ίδια!

«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση Διάβασε περισσότερα

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα




577