Συγκινεί ο Μιχάλης Χρίστου για τον πατέρα του «Δεν δεχόταν τις επιλογές μου. Μετάνιωσα που δεν του μίλησα»

03.12.2022



Στην κάμερα της εκπομπής «Με αγάπη Χριστιάνα» και στον δημοσιογράφο Τάσο Ευαγγέλου παραχώρησε σήμερα Παρασκευή 02 Δεκεμβρίου, μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη ο Μιχάλης Χρίστου.

Κλείνοντας 10 χρόνια πορείας στον χώρο της υποκριτικής, ο Κύπριος ηθοποιός μίλησε για την καριέρα του, για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε, ενώ συγκίνησε μιλώντας για τον πατέρα του που έφυγε από τη ζωή πριν από πέντε χρόνια.

Για την αποχή του από την τηλεόραση ανέφερε: «Η τελευταία μου τηλεοπτική εμφάνιση ήταν στη σειρά «Εσύ στον κόσμο σου», που μου δόθηκε η ευκαιρία να κάνω έναν κακό χαρακτήρα. Πέρσι που έγιναν κάποιες προτάσεις αλλά είπα είναι καιρός να απέχω λίγο από την τηλεόραση».

Ο ίδιος φέτος κάνει κάτι εντελώς διαφορετικό καθώς ξεκίνησε στο πλευρό του Μάρκου Κωμοδρόμου στο ραδιόφωνο, όπου αποκάλυψε πως είναι κάτι που αγαπά πολύ.

Μιλώντας για τον πατέρα του συγκίνησε λέγοντας: «O πατέρας μου ήταν ένας άνθρωπος που δεν δεχόταν τις επιλογές μου… ήταν εναντίον στο επάγγελμα μου. Όταν έφυγε ο πατέρας μου, τα οργάνωσα όλα και μετά από 5 – 10 ημέρες αντιλήφθηκα ότι έχασα τον πατερά μου. Με τον πατερά μου δεν τα είπαμε όλα. Είμαι ένας άνθρωπος που δεν εκφράζομαι εύκολα. Μετάνιωσα που δεν μίλησα στον πατερά μου, η ζωή είναι μικρή».

www.lifenewscy.com



Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα

Χρώμα στα μαλλιά: Οι 10 τάσεις που προτείνουν οι celebrity hairstylists για τον φετινό χειμώνα Διάβασε περισσότερα




912