Κύπρια τραγουδίστρια κόλλησε κορωνοϊό λίγες εβδομάδες πριν γίνει μαμά - Οι δύσκολες στιγμές

28.11.2022H Δανάη Παναγιώτου και ο Παναγιώτης Θεόφιλος δημιούργησαν την οικογένεια που ονειρεύτηκαν όταν ερωτεύτηκαν και άλλαξα τις προτεραιότητες τους για να γίνουν απόλυτα ευτυχισμένο ζευγάρι. Πριν εννέα μήνες ήρθε στον κόσμο η κόρη τους Εμμανουέλα και σε τρεις μήνες θα υποδεχθούν το δεύτερο μέλος της οικογένειας. Είχαν όμως πριν μερικά 24ωρα ένα άσχημο περιστατικό. Είχαν ταξιδέψει στην Αθήνα και κόλλησαν κορωνοϊό με την Κύπρια τραγουδίστρια να το περνάει δύσκολα.

Αρχικά όπως μαθαίνουμε είχε φρικτούς πονοκεφάλους και στη συνέχει κόλλησε και ο σύζυγος της Παναγιώτης όπου τα συμπτώματα τους είναι πως έχασαν όσφρηση και γεύση. Πλέον νιώθουν καλύτερα και εμείς τους ευχόμαστε γρήγορη ανάρρωση. 

ilovestyle.comΚάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρςΜενεγάκη: Αυτό είναι το κόλπο της για να μυρίζουν τα ρούχα στα συρτάρια της ντουλάπας της υπέροχα!

Ιωάννα Τούνη: Στον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της με το πιο σέξι βραδινό σύνολο! Διάβασε περισσότερα

Δέσποινα Βανδή: Όλοι είδαν τα κοντά της μαλλιά και σχεδόν κανείς δεν παρατήρησε την hot λεπτομέρεια στα νύχια της Διάβασε περισσότερα

Ελένη Μενεγάκη: Το παντελόνι της είναι #1 τάση σε Ελλάδα και εξωτερικό - Φοριέται από το πρωί ως το βράδυ Διάβασε περισσότερα


576