Θεοχάρης Ιωαννίδης: Ήταν παντρεμένος και δεν το γνωρίζαμε [βίντεο]

24.11.2022Στην εκπομπή “Πάμε Δανάη”, είδαμε να παραχωρεί συνέντευξη το πρωί της Πέμπτης, 24 Νοεμβρίου, ο Θεοχάρης Ιωαννίδης. Ο Έλληνας ηθοποιός μεταξύ όσων είπε, αποκάλυψε πρώτη φορά, το γεγονός πως ήταν παντρεμένος, ξαφνιάζοντάς μας.

Συγκεκριμένα δήλωσε τα εξής: “Έχω κάνει αρραβώνα στο παρελθόν και έχω παντρευτεί κιόλας. Ο γάμος ήταν για εμένα κάτι πολύπλοκο. Την δεδομένη στιγμή ήθελα να το κάνω και το έκανα. Θέλω πολύ να κάνω ένα παιδί, αλλά θέλω να εξαλείψω το να είναι για εγωιστικούς λογούς. Θα έκανα παιδί με έναν άνθρωπο που θα ήταν η βάση μου, αλλά θα μπορούσα να είμαι και το αερικό που έχω ανάγκη να είμαι".

ilovestyle.comΚάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρςΙωάννα Τούνη: Στον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της με το πιο σέξι βραδινό σύνολο!

Δέσποινα Βανδή: Όλοι είδαν τα κοντά της μαλλιά και σχεδόν κανείς δεν παρατήρησε την hot λεπτομέρεια στα νύχια της Διάβασε περισσότερα

Ελένη Μενεγάκη: Το παντελόνι της είναι #1 τάση σε Ελλάδα και εξωτερικό - Φοριέται από το πρωί ως το βράδυ Διάβασε περισσότερα

Σύλβια Μαυροπούλου: Το girly matchy – matchy φόρεμα με την κόρη της, Πηνελόπη [εικόνες] Διάβασε περισσότερα
144