Παπαδόπουλος - Βασιλειάδη: Στόλισαν το σπίτι τους για τα Χριστούγεννα- Το πανύψηλο δέντρο τους!

22.11.2022



Ο Γιώργος Παπαδόπουλος και η Γαλάτεια Βασιλειάδη στόλισαν το Χριστουγεννιάτικο δέντρο και δημιούργησαν το απόλυτο γιορτινό κλίμα, για να το απολαύσουν μαζί με τα παιδάκια τους! Ο ίδιος είναι ένας από τους πιο αγαπημένους τραγουδιστές της γενιάς του και εδώ και πολλά χρόνια έχει αποκτήσει φανατικό κοινό, που τον ακολουθεί και τον στηρίζει σε κάθε νέο του επαγγελματικό βήμα.

Ο Γιώργος Παπαδόπουλος, πέρα από τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις, που είναι πολυάριθμες, έχει δημιουργήσει μια υπέροχη οικογένεια με την αγαπημένη του σύζυγο, Γαλάτεια Βασιλειάδη, με την οποία έχουν αποκτήσει δυο υπέροχους γιους, τον Άγγελο και τον Ιορδάνη, στους οποίους και έχουν πολύ μεγάλη αδυναμία. Όταν οι δυο τους βρίσκουν χρόνο, φροντίζουν να ξεφεύγουν από την καθημερινότητά τους και κάνουν ταξίδια τόσο σε Ελλάδα όσο και σε εξωτερικό.

Εν όψει των Χριστουγέννων, το ζευγάρι αποφάσισε να στολίσει από νωρίς και να δημιουργήσουν στο σπίτι τους την απόλυτη γιορτινή ατμόαφαιρα και την ζεστασιά, ώστε να την απολαύσουν με τα παιδάκια τους. Το δέντρο τους είναι πανύψηλο και επίσης γεμάτο φωτάκια, το οποίο και δέσποζε στο κέντρο του σαλονιού τους.

gossip-tv.gr



Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







Οι φορές που η Κέιτ Μίντλετον αντέγραψε το iconic στιλ της Νταϊάνα ή φόρεσε ακριβώς τα ίδια!

«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση Διάβασε περισσότερα

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα


719