Έλενα Θεοδώρου: Πρόβλημα υγείας και εκτός εκπομπής "Έλα να δεις" - Τι συνέβη; [βίντεο]

21.11.2022



Διαφορετική ήταν η σημερινή έναρξη της εκπομπής “Eλα να δεις”, μιας και η Έλενα Θεοδώρου δεν βρισκόταν στο “τιμόνι” της παρουσίασης.

Η τίτλοι αρχής έπεσαν και στη θέση της παρουσιάστριας, είδαμε να βρίσκεται ο συνεργάτης και δημοσιογράφος της εκπομπής, Παντελής Παναγιώτου, ο οποίος μας ενημέρωσε για την απουσία της Έλενας Θεοδώρου. Συγκεκριμένα, τον ακούσαμε να σχολιάζει τα εξής: “Η Έλενα μας, απουσιάζει για λόγους υγείας. Θα μείνει για λίγο μακριά μας. Να της στείλουμε την αγάπη μας, είμαι σίγουρος πως μας παρακολουθεί, και αισθάνεται πως η εκπομπή βρίσκεται σε καλά χέρια, αυτό είναι το μόνο σίγουρο”.

Ωστόσο, σε επικοινωνία που είχε το ilovestyle.com με την Έλενα Θεοδώρου, μάθαμε πως ο λόγος που δεν βρίσκεται στην εκπομπή, είναι μια φαρυγγίτιδα που την ταλαιπωρεί. 



Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







Ιωάννα Τούνη: Στον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της με το πιο σέξι βραδινό σύνολο!

Δέσποινα Βανδή: Όλοι είδαν τα κοντά της μαλλιά και σχεδόν κανείς δεν παρατήρησε την hot λεπτομέρεια στα νύχια της Διάβασε περισσότερα

Ελένη Μενεγάκη: Το παντελόνι της είναι #1 τάση σε Ελλάδα και εξωτερικό - Φοριέται από το πρωί ως το βράδυ Διάβασε περισσότερα

Σύλβια Μαυροπούλου: Το girly matchy – matchy φόρεμα με την κόρη της, Πηνελόπη [εικόνες] Διάβασε περισσότερα




450