Συγκίνησε όλους η Γρηγοριάννα από τη Λεμεσό: Πέρασε με 4 "Ναι" και έβαλε τα κλάματα

04.10.2022Τα τελευταία κορίτσια που πέρασαν μπροστά από τους κριτές του GNTM 5, είδαμε το βράδυ της Δευτέρας 3 Οκτωβρίου.

Ανάμεσα στα κορίτσια είδαμε και την εντυπωσιακή Γρηγοριάννα Πλυτά από τη Λεμεσό, που ενθουσίασε τους κριτές, έχοντας ένα μικρό ενδοιασμό όσο αφορά τους ώμους της. Η ίδια κατάφερε να κερδίσει την κριτική επιτροπή με τη στάση και τον χαρακτήρα της, με τους κριτές να την αποθέωσαν με τα καλά τους λόγια.

Με τα 4 «ναι» οι κριτές την αγκάλιασαν και της ευχήθηκαν καλή επιτυχία. Για την ιστορία, να σε θυμίσουμε πως πριν από 2 μήνες σας ενημερώσαμε μέσα από το LifeNewscy, πως η Γρηγοριάννα είναι ένα από τα 6 μοντέλα από την Κύπρο που κατάφερε να μπει στο σπίτι του GNTM 5.

Στο τέλος η ίδια συγκίνησε μιλώντας για την καρκινοπαθή γιαγιά της, ενώ αφιέρωσε την εμφάνιση της σε εκείνη. Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρςΙωάννα Τούνη: Στον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της με το πιο σέξι βραδινό σύνολο!

Δέσποινα Βανδή: Όλοι είδαν τα κοντά της μαλλιά και σχεδόν κανείς δεν παρατήρησε την hot λεπτομέρεια στα νύχια της Διάβασε περισσότερα

Ελένη Μενεγάκη: Το παντελόνι της είναι #1 τάση σε Ελλάδα και εξωτερικό - Φοριέται από το πρωί ως το βράδυ Διάβασε περισσότερα

Σύλβια Μαυροπούλου: Το girly matchy – matchy φόρεμα με την κόρη της, Πηνελόπη [εικόνες] Διάβασε περισσότερα
595