Κωνσταντίνα Ευριπίδου: Η αμηχανία όταν ρωτήθηκε για το αν έχει νέο σύντροφο και η αποκάλυψη...

01.10.2022



Η Κωνσταντίνα Ευριπίδου έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή “Με αγάπη Χριστιάνα” και τον Τάσο Ευαγγέλου και μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως πήρε διαζύγιο, μίλησε για τη ζωη της ένα χρόνο μετά το χωρισμό της και απάντησε αν είναι ερωτευμένη αυτή την περίοδο. 

"Είναι δύσκολο το να βγαίνεις από ένα γάμο. Ένας γονιός μόνος του, δεν παίρνω τη θέση της μάνας μόνο, αλλά παρόλα αυτά δεν ξέρω αν θα ακουστεί άσχημο ή με κρίνει κάποιος η μητέρα είναι εκείνη  είναι που επιβαρύνεται περισσότερο... Όταν ήρθε ο Νικόλας στη ζωή μου δεν ήταν όπως το φανταζόμουν. Δεν ήταν ο ενθουσιασμός η χαρά και η ευτυχία για τη γέννηση ενός παιδιού μέσα στο σπίτι. Ήταντο lockdown, η γέννηση ενός παιδιού με τη ύπαρξη ενός άλλου παιδιού με ήδη προβλήματα μέσα στο γάμο... ήταν σαν ωρολογιακή βόμβα που έσκασε" είπε όσο αφορά το χωρισμό της και πρόσθεσε για την προσωπική της ζωή “Δε γράφτηκε ότι έχω σχέση. Ακούστηκαν πάρα πολλά πράγματα για μένα. Θεωρώ ότι πρέπει να το προστατέψω πάρα πολύ γιατί δεν είμαι μόνη μου. Όταν είμαι στο σημείο που τα μωρά μου, γνωρίσουν μια νέα σχέση θα το ανακοινώσω με πολύ χαρά και ενθουσιασμό. Το θεωρώ πηγή ενέργειας να υπάρχει κάποιος στη ζωή σου.

ΓΙα το εν είναι ερωτευμένη αυτή την περίοδο απάντησε: "Θέλω να υπάρχει είμαι ένας άνθρωπος που θέλω να αγαπά και να αγαπιέται και να είναι ερωτευμένος…”

Πηγή: ilovestyle.com



Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







Οι φορές που η Κέιτ Μίντλετον αντέγραψε το iconic στιλ της Νταϊάνα ή φόρεσε ακριβώς τα ίδια!

«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση Διάβασε περισσότερα

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα




1686