Ελίτα Μιχαηλίδου: Έκανε το επόμενο βήμα στη σχέση της με τον σύντροφο της Μάριο Ιωαννίδη

29.09.2022Η Ελίτα Μιχαηλίδου παραχώρησε μια συνέντευξη εφ' όλης της στο vodcast του MyLife και της Digital TV, «Winter Is Here» με το δημοσιογράφο Χαράλαμπο Χειμώνα. 

Μεταξύ άλλων, η αγαπημένη παρουσιάστρια και δημοσιογράφος ρωτήθηκε για τον σύντροφό της και επιχειρηματία, Μάριο Ιωαννίδη μιας και πρόσφατα έκαναν το επόμενο βήμα στη σχέση μετακομίζοντας κάτω από την ίδια στέγη στη Λευκωσία. 

«Είναι πολλές οι παράμετροι που συνέντελεσαν στην απόφασή μου να μετακομίσω στη Λευκωσία. Πρώτα από όλα κουράστηκα το πήγαινε - έλα, άρα ζούσα στη Λευκωσία έτσι κι αλλιώς κοντά του τις περισσότερες μέρες. [...] Όταν όλα συνηγορούν πρέπει να ακολουθείς τη ροή του ποταμού, αυτό που είναι το καινούργιο», είπε μεταξύ άλλων η Ελίτα Μιχαηλίδου για την μετακόμισή της στην πρωτεύουσα.

Πηγή:mylife.com.cyΚάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρςΙωάννα Τούνη: Στον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της με το πιο σέξι βραδινό σύνολο!

Δέσποινα Βανδή: Όλοι είδαν τα κοντά της μαλλιά και σχεδόν κανείς δεν παρατήρησε την hot λεπτομέρεια στα νύχια της Διάβασε περισσότερα

Ελένη Μενεγάκη: Το παντελόνι της είναι #1 τάση σε Ελλάδα και εξωτερικό - Φοριέται από το πρωί ως το βράδυ Διάβασε περισσότερα

Σύλβια Μαυροπούλου: Το girly matchy – matchy φόρεμα με την κόρη της, Πηνελόπη [εικόνες] Διάβασε περισσότερα


918