Η Miss Κύπρος πήγε στο GNTM και η Βίκυ Καγιά την έκραξε «Δείξε μου κάτι, σέρνεσαι»! Γιατί διέκοψε την audition της;

28.09.2022



Μια ακόμη πρώην εστεμμένη καλλιστείων εμφανίστηκε στις οντισιόν του GNTM, αλλά έκανε έξαλλη τη Βίκυ Καγιά, η οποία άσκησε πολύ σκληρή κριτική στην 30χρονη κοπέλα.

Ο λόγος για την Μαρία Κώστα, την 30χρονη που το 2015 είχε κατακτήσει τον τίτλο της Miss Κύπρος και είχε εκπροσωπήσει τη χώρα στα αντίστοιχα καλλιστεία στο εξωτερικό.

Η Μαρία όταν ξεκίνησε να κάνει πασαρέλα, στο χθεσινό επεισόδιο του GNTM,  είχε μια σχετική αμηχανία, μέχρι η Βίκυ Καγιά την "στρίμωξε" για τα καλά και ξεκίνησε να την ρωτά γιατί θέλει να περάσει στην επόμενη φάση, ζητώντας να της δείξει κάτι που να έχει ένταση.

Όταν μπήκε ξανά στο πλατό με το μαγιό της μάλιστα, η Βίκυ Καγιά της είπε να ξυπνήσει, αφού δεν της είχε δείξει τίποτα μέχρι και εκείνη τη στιγμή. Ενώ η 30χρονη Μαρία είχε όλο το πακέτο, δεν μπορούσε να δείξει την αυτοπεποίθησή της.

Στο τέλος, η Μαρία κατάφερε να περάσει, μιας και βγαίνοντας εκτός της οντισιόν για λίγο, το σκέφτηκε λίγο παραπάνω και μπήκε μέσα με εντελώς άλλο αέρα!

Μάλιστα είχαμε και ένα απρόοπτο κατά τη διάρκεια της οντισιόν της Μαρίας. Ξαφνικά η Βίκυ Καγιά άρχισε να μην αισθάνεται καλά, προκαλώντας αγωνία στα υπόλοιπα μέλη της κριτικής επιτροπής. «Παιδιά μπορώ να κάνω ένα διάλειμμα; Με έπιασε πάλι αυτό που με πιάνει. Έχω ένα θέμα, συγγνώμη παιδιά. Με έχει πιάσει πάλι ίλιγγος. Ήμουν και καλύτερα, μια χαρά είμαι. Έχω ένα θέμα με την υπότασή μου και ζαλίστηκα».

Πηγή: sigmalive.com



Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







Οι φορές που η Κέιτ Μίντλετον αντέγραψε το iconic στιλ της Νταϊάνα ή φόρεσε ακριβώς τα ίδια!

«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση Διάβασε περισσότερα

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα




1657