Ντορέττα Παπαδημητρίου: Ο γιος της μετακόμισε για σπουδές στην Κύπρο! [εικόνες]

27.09.2022Ο μεγάλος γιος της Ντορέττας Παπαδημητρίου και του Κώστα Πηλαδάκη, Διονύσης ολοκλήρωσε τη φοίτησή του στο σχολείο και είναι έτοιμος για το νέο κεφάλαιο στη ζωή του ως φοιτητής. Η ηθοποιός μοιράστηκε μία εικόνα στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, όπου τη βλέπουμε στο νέο σπίτι του γιου της, προσπαθώντας να βάλει σε μία τάξη τα αντικείμενά του, τακτοποιώντας τα.

“Είσαι μάνα και έχεις πάει να βοηθήσεις το παιδί σου να τακτοποιηθεί για τις σπουδές του ,εκτός έδρας; Ξέρεις ακριβώς τί συμβαίνει μέσα στο κεφάλι μου αυτή τη στιγμή. Έχω κι αυτό που δεν μπορώ να κοιμηθώ, αν δεν τα φτιάξω όλα”, έγραψε η Ντορέττα εκφράζοντας την αγωνία της για το γεγονός ότι ο γιος της θα βρίσκεται μακριά από το σπίτι τους.

Όπως αντιληφθήκαμε από ανάρτησή της σε story, ο γιος της έχει μετακομίσει για σπουδές στην Κύπρο, καθώς σε ανάρτησή της βρισκόταν στο αεροδρόμιο Λάρνακας.

Δείτε πιο κάτω τις σχετικές εικόνες!
ilovestyle.com

Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρςΜενεγάκη: Αυτό είναι το κόλπο της για να μυρίζουν τα ρούχα στα συρτάρια της ντουλάπας της υπέροχα!

Ιωάννα Τούνη: Στον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της με το πιο σέξι βραδινό σύνολο! Διάβασε περισσότερα

Δέσποινα Βανδή: Όλοι είδαν τα κοντά της μαλλιά και σχεδόν κανείς δεν παρατήρησε την hot λεπτομέρεια στα νύχια της Διάβασε περισσότερα

Ελένη Μενεγάκη: Το παντελόνι της είναι #1 τάση σε Ελλάδα και εξωτερικό - Φοριέται από το πρωί ως το βράδυ Διάβασε περισσότερα


2803