Ιωάννα Λαμπροπούλου: Τι έκανε με τις άσεμνες φωτογραφίες που της έστελναν! (Βίντεο)

15.09.2022



Πιο αποκαλυπτική από ποτέ ήταν η Ιωάννα Λαμπροπούλου στο «Dark Room» του δημοσιογράφου, Νικόλα Μουσικού! Μάλιστα ο δημοσιογράφος της μεσημβρινής εκπομπής του Omega, «Έλα να Δεις», έβαλε τη γνωστή Κύπρια ηθοποιό και ραδιοφωνική παραγωγό σε διάφορα… διλήμματα!

Μεταξύ άλλων, η Ιωάννα Λαμπροπούλου αποκάλυψε τι σιχαίνεται, ποια είναι η αγαπημένη της στιγμή με το τέλος της ημέρας, καθώς και το αν θα… φλέρταρε με τον εαυτό της εάν ήταν άνδρας για ένα 24ωρο. Ενώ ταυτόχρονα, αποκάλυψε τι δεν της άρεσε για τον εαυτό της μεγαλώνοντας, καθώς και ένα από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα και μειονεκτήματά της.

«Είμαι λίγο αφελής, σε κάποια πράγματα μπορείς να με περιπαίξεις και να το φάω αμάσητο, είναι η ανάγκη μου να πιστέψω τον άλλο», ανέφερε. Πάντως ερωτηθείς για τον σύντροφό της, Ραφαέλλο Στυλιανού, η ίδια… «έλιωσε», αναφέροντας πως το πιο όμορφο πράγμα που έκανε για αυτήν, ήταν το ότι μπήκε στη ζωή της.

Την ίδια ώρα, αποκάλυψε ποιος είναι κατά τη γνώμη της ο πιο σέξι Κύπριος, καθώς και το πιο είναι το πιο… ακραίο πράγμα που έχει κάνει η ίδια στα social media. «Έχω λάβει πολλές φορές φωτογραφίες ερωτικού περιεχομένου… το πιο ακραίο που έκανα, ήταν να κάνω screenshot που ξέρω πως φαίνεται, απλά για να σκεφτεί ο άλλος… τι θα το κάνει τώρα το screenshot;»

Δείτε όλα όσα αποκάλυψε:

omegalive.com.cy



Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







Οι φορές που η Κέιτ Μίντλετον αντέγραψε το iconic στιλ της Νταϊάνα ή φόρεσε ακριβώς τα ίδια!

«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση Διάβασε περισσότερα

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα


690