Γιώτα Δαμιανού: Η συγκινητική έκπληξη του συζύγου της στον αέρα της εκπομπής για την επέτειο τους [βίντεο]

06.09.2022



14 χρόνια πέρασαν από την ημέρα όπου η Γιώτα Δαμιανού σφράγισε και επίσημα τον έρωτά της, με τον σύζυγό της, Γιώργο Νεοφύτου.

Το ζευγάρι γιορτάζει σήμερα, Τρίτη, 6 Σεπτεμβρίου, την επέτειο γάμου τους, και ο σύζυγός της, θέλησε να της κάνει από νωρίς το πρωί, την πιο γλυκιά έκπληξη.

Λίγα λεπτά μετά την έναρξη της εκπομπής “Ήρθε κι Έδεσε”, η παρουσιάστρια ξαφνιάστηκε από τη ζωντανή σύνδεση που είχε με τον σύζυγό της, ο οποίος της ευχήθηκε στον αέρα για την επέτειο τους, με τους δυο τους να ανταλλάζουν ευχές.

Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Νεοφύτου σχολίασε: “Αγάπη χαρούμενη επέτειο να έχουμε”, με την Γιώτα Δαμιανού να απαντά συγκινημένη: “Σ’αγαπώ πολύ…Να ζήσουμε αγάπη μου, 14 χρόνια”.

Mάλιστα στο βίντεο πιο κάτω, προβλήθηκαν και εικόνες από την γαμήλια δεξίωση του ερωτευμένου ζευγαριού.  Ωστόσο, πριν από αυτή την έκπληξη, η παρουσιάστρια, φρόντισε να αναρτήσει  στον λογαριασμό της στο instagram, ένα τρυφερό στιγμιότυπο των δυο τους, σχολιάζοντας τα εξής στη λεζάντα του post της: "Κάθε χρόνο τέτοια μέρα γιορτάζω εσένα που ήρθες στην ζωή μου ! εμένα που με έκανες καλύτερο άνθρωπο! εμάς που μαζί προχωράμε 14 χρόνια και συνεχίζουμε.Happy anniversary my love". Δείτε την εικόνα τους πιο κάτω:

www.ilovestyle.com



Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







Οι φορές που η Κέιτ Μίντλετον αντέγραψε το iconic στιλ της Νταϊάνα ή φόρεσε ακριβώς τα ίδια!

«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση Διάβασε περισσότερα

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα


585