Γιώργος Μαζωνάκης: Το ζεϊμπέκικο της μητέρας του στη συναυλία του – Αποθεώθηκε από τον κόσμο (Βίντεο)

02.09.2022



Ο Γιώργος Μαζωνάκης «επέστρεψε στην παλιά του γειτονιά» και απογείωσε την Αθήνα με την sold out του συναυλία, στο Κατράκειο Θέατρο Νίκαιας το βράδυ της Πέμπτης 1/9. Στο κατάμεστο Κατράκειο Θέατρο Νίκαιας, όπου σημειώθηκε ρεκόρ εισιτηρίων, χιλιάδες κόσμου βίωσαν μια ξεχωριστή εμπειρία ψυχαγωγίας! Ο Γιώργος Μαζωνάκης με τις διαχρονικές επιτυχίες από την άνω των 30 ετών πορεία του ενθουσίασε το κοινό της Νίκαιας, που κατέκλυσε από νωρίς το Θέατρο και τον αποθέωσε.

Ο Γιώργος Μαζωνάκης, κατά τη διάρκεια της συναυλίας, κι ενώ ερμήνευε το τραγούδι του με τίτλο «Ώρες Μικρές» κάλεσε στη σκηνή τη μητέρα του, Κλειώ, η οποία είχε την ονομαστική της εορτή για να χορέψει ζεϊμπέκικο! Η Κλειώ Μαζωνάκη, συνοδευόμενη από το σύζυγό της, Μανώλη Μαζωνάκη ανέβηκε στη σκηνή και χόρεψε ζεϊμπέκικο σε μία ιδιαίτερα συναισθηματικά φορτισμένη στιγμή.

Ο Γιώργος Μαζωνάκης με δάκρυα στα μάτια κι εμφανώς συγκινημένος αγκάλιασε κι ευχαρίστησε τη μητέρα του με το κατάμεστο Κατράκειο Θέατρο Νίκαιας να αποθεώνει μητέρα και γιο για αυτή την ξεχωριστή στιγμή στη «Μάζωξη».

tlife.gr



Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







Οι φορές που η Κέιτ Μίντλετον αντέγραψε το iconic στιλ της Νταϊάνα ή φόρεσε ακριβώς τα ίδια!

«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση Διάβασε περισσότερα

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα


668