Τέτα Καμπουρέλη: Σε "αστυνομικό τμήμα" στα κατεχόμενα για κατάθεση μετά το γάμο του Μαυρίκιου! (εικόνες)

31.08.2022



Μία δυσάρεστη αλλά -ευτυχώς- σύντομη περιπέτεια είχε η Τέτα Καμπουρέλη στην Κύπρο όπου βρίσκεται από την περασμένη Παρασκευή, με αφορμή τον γάμο των καλών της φίλων Μαυρίκιου Μαυρικίου και Ιλάειρας Ζήση. 

Η γνωστή αισθητικός και επιχειρηματίας έδειχνε να απολαμβάνει το ταξίδι της στο νησί της Αφροδίτης και μάλιστα μετά από απανωτά τρικούβερτα γλέντια με αφορμή τον γάμο Μαυρικίου-Ζήση η ίδια είπε να συνδυάσει το ταξίδι της και με τουρισμό προκειμένου να γνωρίσει καλύτερα τις ομορφιές της Κύπρου.

Μόνο που σε καμία περίπτωση δεν περίμενε πως σε μία περιήγησή της στα Κατεχόμενα εδάφη με ξεναγό θα της έβγαινε... ξινή!

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του gossip-tv η Τέτα Καμπουρέλη μαζί με την παρέα της βρέθηκαν με ξεναγό στα Κατεχόμενα και επισκέφθηκαν ιστορικά μνημεία της περιοχής. Και ενώ λοιπόν περιηγούνταν στην περιοχή, η λεγόμενη Αστυνομία συνέλαβε τον ξεναγό τους ο οποίος όπως πληροφορήθηκαν αργότερα η παρέα των Ελλήνων, είχε κάνει μια παράβαση και έτσι έπρεπε να δώσει κατάθεση στο πλησιέστερο «Αστυνομικό Τμήμα». Μαζί του όμως, έπρεπε να τον ακολουθήσουν και όσοι τον συνόδευαν, ανάμεσά τους και η Τέτα Καμπουρέλη η οποία φυσικά και αναστατώθηκε με την ξαφνική αυτή περιπέτεια.

Για δύο ολόκληρες ώρες ο ξεναγός έδινε κατάθεση και φυσικά τόσο η Τέτα Καμπουρέλη όσο και τα υπόλοιπα μέλη της παρέας είχαν εκνευριστεί, μέχρι που τελικά ο εφιάλτης τους έλαβε τέλος χωρίς περαιτέρω... τραβήγματα.

Αμέσως μετά, όλοι μαζί επισκέφτηκαν έναν κοντινό μιναρέ για να τον δουν από κοντά και να βγάλουν αναμνηστικές φωτογραφίες από μία μέρα που σίγουρα θα θυμούνται για πολύ καιρό.





Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







Οι φορές που η Κέιτ Μίντλετον αντέγραψε το iconic στιλ της Νταϊάνα ή φόρεσε ακριβώς τα ίδια!

«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση Διάβασε περισσότερα

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα


1475