Μαυρίκιος - Ιλάειρα: Η μεγάλη απόφαση που πήραν μετά τον γάμο τους και μας αιφνιδίασαν [βίντεο]

30.08.2022



Την πρώτη τους συνέντευξη ως νιόπαντροι έδωσαν το πρωί της Τρίτης, 30 Αυγούστου, στην εκπομπή “Ποιος είναι πρωινιάτικα”, o Mαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση.

Το ζευγάρι μιλώντας για την πιο ευτυχισμένη και ονειρική ημέρα της ζωής τους, αυτής του γάμου τους που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή, 28 Αυγούστου, προέβησαν σε διάφορες αποκαλύψεις που μας αιφνιδίασαν.

Οι δυο τους ανέφεραν το πόσο χαρούμενοι είναι, μετά το πέρας του γάμου τους, ευχαριστώντας όλους όσους έδωσαν το παρόν τους, αλλά και σε όσους τους έστειλαν τις ευχές τους.

Μιλώντας για το ταξίδι του μέλιτός τους, το οποίο θα γίνει μέσα στις επόμενες ημέρες, μιας και ετοιμάζουν τις βαλίτσες τους, δήλωσαν πως πήραν μια ιδιαίτερη απόφαση.

Συγκεκριμένα ο Μαυρίκιος Μαυρικίου, δήλωσε: “Εμείς τώρα θέλουμε να το ζήσουμε….Με την Ιλάειρα θα γυρίσουμε σελίδα σιγά – σιγά. Θα πάμε το ταξίδι μας, θα γυρίσουμε λίγο προς το σπίτι μας, θέλουμε να ζήσουμε την αγάπη μας, τον έρωτά μας, να κάνουμε ένα μικρό διάλειμμα, με ότι σημαίνει αυτό". Δείτε το βίντεο εδώ:

ilovestyle.com



Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







Οι φορές που η Κέιτ Μίντλετον αντέγραψε το iconic στιλ της Νταϊάνα ή φόρεσε ακριβώς τα ίδια!

«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση Διάβασε περισσότερα

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα


1317