Iλάειρα Ζήση: Έσκυψε στο αυτί του Μαυρίκιου και του είπε: "Αισθάνομαι πως κατέβηκε ο Θεός και μας μιλάει"

30.08.2022



Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου λίγες ώρες μετά τη σύζυγο του Ιλάειρα η οποία ανέρτησε εικόνες από το άλμπουμ του γάμου τους έκανε και αυτός τη δική του ανάρτησε και συγκίνησε με τα λόγια του για τα όσα έζησε στο γάμο τους. 

«Ήταν όλα υπέροχα, μαγικά και ονειρεμένα. Όπως κάθε στιγμή μαζί σου απ' όταν σε γνώρισα. Εσύ, πιο όμορφη από ποτέ μέσα στο συγκλονιστικό νυφικό της Calia Monoyiou που φτιάχτηκε μόνο για σένα! Μόλις σε αντίκρυσα στην εκκλησία ένιωσα την καρδιά μου να σταματά για λίγο. Συνέχισε όμως να χτυπά γιατί ήθελε να το ζήσει. Μπήκαμε στο ναό που έκανα τις πρώτες μου παιδικές προσευχές.

Ήσουν μία από αυτές κι ας μη σε ήξερα ακόμα. Η εκκλησία του Αποστόλου Ανδρέα Λεμεσού, ντυμένη με αμέτρητα λουλούδια και άψογα διακοσμημένη από το Design By Sakis έμοιαζε με επίγειο Παράδεισο. Κάποια στιγμή έσκυψες στο αυτί μου και μου είπες "αισθάνομαι πως κατέβηκε ο Θεός και μας μιλάει". Ανατρίχιασα γιατί αισθάνθηκα ακριβώς το ίδιο. Σ' αγαπάω πριν σε γνωρίσω για όλα αυτά που με κάνεις να νιώθω. Εύχομαι ολόψυχα κάθε μας μέρα να έχει την αλήθεια και τη συγκίνηση που νιώσαμε εκείνη τη στιγμή· όπως και τη χαρά που αισθανθήκαμε στο φαντασμαγορικό Monte Caputo που φιλοξένησε με τον καλύτερο τρόπο τους χιλιάδες φίλους μας. Η 10όροφη τούρτα που έφτιαξε με απίστευτη δεξιοτεχνία και γούστο η Zanneti Sweet & Sugar Creations θα μου θυμίζει πάντα πόσο ψηλά θέλω να φτάσω μαζί σου. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην αγαπημένη μας Elli Kokkinou και την εξαιρετική ορχήστρα της για την υπέροχη μουσική που μας χάρισαν και σε όλους όσους δούλεψαν και μοιράστηκαν μαζί μας την ξεχωριστή αυτή μέρα και νύχτα! Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ και στο sTudio di evenTi για τις παραμυθένιες εικόνες από την κάλυψη του γάμου μας! Ανυπομονώ για όλα όσα έρχονται μαζί σου και είναι πολλά. Με κάνεις να νιώθω πως θέλω να τα ζήσω όλα σαν να μην υπάρχει αύριο. Σ' ευχαριστώ. Καλό μας ταξίδι ζωής αγάπη μου, με υγεία, έρωτα, ευτυχία και ειλικρίνεια»


 





Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα

Χρώμα στα μαλλιά: Οι 10 τάσεις που προτείνουν οι celebrity hairstylists για τον φετινό χειμώνα Διάβασε περισσότερα




2783