Μαυρίκιος Μαυρικίου: Το pre wedding δείπνο που ετοίμασε η μητέρα του και το τρικούβερτο γλέντι! (εικόνες)

28.08.2022



Ένα πλουσιοπάροχο δείπνο για 40 καλεσμένους ετοίμασε με μεγάλη χαρά χθες το βράδυ η μητέρα του Μαυρίκιου Μαυρικίου ενόψει του γάμου του με την Ιλάειρα Ζήση σήμερα, 28 Αυγούστου. 

Ο γάμος με τους περίπου 2000 καλεσμένους θα γίνει στη Λεμεσό και συγκεκριμένα στον Ιερό Ναό Αποστόλου Ανδρέα στις 5 το απόγευμα και φυσικά θα ακολουθήσει δεξίωση που όπως μάθαμε από τους μελλόνυμφους θα έχει πολύ αυστηρά μέτρα ασφαλείας.

Χθες το βράδυ πάντως, η μητέρα του γαμπρού, έβαλε όλη τη μαεστρία της για να δημιουργήσει ένα πολύ μεγάλο μπουφέ με απίθανες λιχουδιές ο οποίος περιελάμβανε από κυπριακά κουπέπια -παραδοσιακά ντολμαδάκια με κιμά- και κρέατα σούβλας μέχρι σαλάτες χωριάτικες, ντρέσινγκς, πίτες και κουνέλι λεμονάτο προκειμένου να ικανοποιήσει τον ουρανίσκο όλων των καλεσμένων. Οι περισσότεροι ήταν συγγενείς της Ιλάειρας Ζήση που μόλις είχαν φτάσει στην Κύπρο από διάφορα μέρη της Ελλάδας αλλά και φίλοι του ζευγαριού όπως η Τέτα Καμπουρέλη, οι κουμπάροι του Γιώργος και Μαργαρίτα Τσούκαλη, Δάνης και Ρένα Βασιλείου αλλά και τα αδέλφια του γαμπρού Φειδίας και Ιωάννα.

Μετά το υπέροχο δείπνο, δεν έλειψε και το γλέντι μιας και το κέφι κάποια στιγμή άναψε, με τον Μαυρίκιο Μαυρικίου να σέρνει τον χορό με παραδοσιακά τραγούδια. Λίγο αργότερα ακολούθησε και το βαρύ ζεϊμπέκικο του κουμπάρου Γιώργου Τσούκαλη ενώ χόρεψε και η νύφη η οποία δεν κρύβει το πόσο ευτυχισμένη είναι.

Δείτε κάποια από τα αποκλειστικά στιγμιότυπα που εξασφάλισε το gossip-tv από την υπέροχη βραδιά και το γλέντι που έφτασε στο τέλος του τις πρώτες πρωινές ώρες.





Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







Οι φορές που η Κέιτ Μίντλετον αντέγραψε το iconic στιλ της Νταϊάνα ή φόρεσε ακριβώς τα ίδια!

«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση Διάβασε περισσότερα

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα




5912