Χριστιάνα Αριστοτέλους: Μονοήμερη εξόρμηση σε παραλία της Πάφου με τα παιδιά της! [εικόνες]

11.08.2022Η Χριστιάνα Αριστοτέλους εκμεταλλεύεται στο έπακρον το διάλειμμα από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις προκειμένου να περνάει ποιοτικό χρόνο με την οικογένειά της και να κάνει διάφορες δραστηριότητες με τα δύο της παιδιά, Μελίνα και Ανδρέα.

Η παρουσιάστρια χθες, 10 Αυγούστου, πραγματοποίησε μονοήμερη “απόδραση” με τα παιδιά της και φίλους της σε παραλία της Πάφου και συγκεκριμένα βρέθηκε στη Λάρα, όπου εκεί υπάρχουν χελωνίτσες οι οποίες ενθουσιάζουν τόσο την ίδια όσο και τα μικρά της. 

Το χαμόγελο στο πρόσωπό της “προδίδει” πόσο όμορφη ήταν η ημέρα της στην παραλία και η ευκαιρία που είχε να δει από κοντά τις χελώνες που υπάρχουν στην περιοχή, επισημαίνοντας μάλιστα στην ανάρτησή της πως αυτό είναι ο ορισμός της ευτυχίας.

Δείτε στην πιο κάτω gallery τις σχετικές εικόνες που εντοπίσαμε στα social media!
ilovestyle.com

Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρςΜενεγάκη: Αυτό είναι το κόλπο της για να μυρίζουν τα ρούχα στα συρτάρια της ντουλάπας της υπέροχα!

Ιωάννα Τούνη: Στον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της με το πιο σέξι βραδινό σύνολο! Διάβασε περισσότερα

Δέσποινα Βανδή: Όλοι είδαν τα κοντά της μαλλιά και σχεδόν κανείς δεν παρατήρησε την hot λεπτομέρεια στα νύχια της Διάβασε περισσότερα

Ελένη Μενεγάκη: Το παντελόνι της είναι #1 τάση σε Ελλάδα και εξωτερικό - Φοριέται από το πρωί ως το βράδυ Διάβασε περισσότερα


1667