Η μεταφυσική εμπειρία της Μαρίας Φιλίππου λίγη ώρα πριν το θάνατο της θείας της

28.06.2022Η Μαρία Φιλίππου, με ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους ότι ένα συγγενικό της πρόσωπο έφυγε από τη ζωή. Είναι μια από τις πιο αγαπημένες ηθοποιούς, που το κοινό έχει λατρέψει μέσα από χαρακτηριστικούς ρόλους που έχει παίξει τόσο σε κινηματογράφο, όσο και σε τηλεόραση.

Οι τελευταίες ώρες είναι αρκετά δύσκολες για τη Μαρία Φιλίππου, αφού έφυγε από τη ζωή της ένα πολύ κοντινό της πρόσωπο, το οποίο και ήταν άρρηκτα συνδεδεμένο με τα παιδικά της χρόνια. Η ηθοποιός γνωστοποίησε την είδηση μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, με την ίδια να περιγράφει καρέ καρέ τις στιγμές που είχαν ζήσει μαζί στο παρελθόν, ενώ παράλληλα σημειώνει ότι η ίδια νιώθει απέραντη θλίψη.

H Μαρία Φιλίππου έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της: «Όταν ήμουνα μικρή και πήγαινα σχολείο κάναμε οικοκυρικά. Κεντούσαμε, μαγειρεύαμε και μαθαίναμε τ απαραίτητα που πρέπει να γνωρίζει ένα κορίτσι. Μας έδωσαν λοιπόν κι ένα πανάκι και κεντήσαμε κάμποσες βελονιές και μετά μας είπαν από κάτω να φτιάξουμε συνδυάζοντας τες ότι θέλουμε. Εγώ δεν μπορούσα να φτιάξω τίποτα και το γέμισα τρυπούλες. Το πήρα λοιπόν στη θεία μου την Ελένη την αδελφή του πατέρα μου, παλιά νοικοκυρά απ’ τις λίγες κι εκείνη κι η αδελφή της η Μαρκέλλα, που όταν νέες ήρθαν από την Αίγυπτο στην Κύπρο όλες μιλούσαν στο Στρόβολο γι αυτές.

Πήρε λοιπόν το πανάκι μου “Γιά δε πως τόκαμες βρε Μαρία, φέρτο δω να το σουλουπώσουμε” μου είπε. Κέντησε μια πεταλούδα και τρία γατάκια κι εγώ πήρα Άριστα δέκα. Σήμερα γύρω στις 2:30 τακτοποιώντας τα ατακτοποίητα έπεσα πάνω στο πανάκι, το χάιδεψα και τη θυμήθηκα .Τ’ απόγευμα με πήρε τηλέφωνο ο ξάδελφος μου ο Μίκης και μου είπε ότι η θεία στις 2:30 ξεκίνησε το μεγάλο ταξίδι…

Στο καλό θεία μου αγαπημένη. Εκεί πού πας θάχεις την πιο καλή παρέα. Ελαφρύ το χώμα... Όλα θα τα θυμάμαι κι η θύμησή σου πάντα θάναι μες την καρδιά μου. Αριστόδημε, Μίκη, Διονύση και Θέμη Δυνατή Αγκαλιά. Michael Anastasiades»

reporter.com.cy

Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρςΣε αυτές τις εμφανίσεις η Δέσποινα Βανδή «έπαθε» Jennifer Lopez - Τα δύο looks που συζητήθηκαν

Τα celebrity outfits που εντυπωσίασαν αυτή την εβδομάδα Διάβασε περισσότερα

MAD VMA 2022: Οι εντυπωσιακές εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί και το περιστατικό που αμαύρωσε τη βραδιά Διάβασε περισσότερα

Fashion-εμμονή: Βρήκαμε το crop top που φοράνε όλα τα fashion girls και έγινε ανάρπαστο Διάβασε περισσότερα
491