Άγριος καυγάς Βίκυς Καγιά και της Κύπριας Σοφίας Χατζηπαντελή στα γυρίσματα του GNTM! Τι συνέβη

27.06.2022



Ακόμα δεν ξεκίνησε και ήδη μαθαίνουμε πως... στα γυρίσματα υπάρχει αρκετά μεγάλη ένταση! Σύμφωνα με πληροφορίες αυτή την στιγμή το GNTM 5 βρίσκεται στην φάση του Bootcamp κάτι που σημαίνει πως η Σοφία Χατζηπαντελή έχει ήδη απομακρυνθεί από την παραγωγή αφού η συμφωνία της αφορούσε αποκλειστικά και μόνο την παρουσία της στις auditions.

Για όσους απορούν, έχει ήδη προστεθεί στην ομάδα η Mary Vitinaros. Σε πρώτη φάση, η συμφωνία της με την Green Pixel αφορά στο Bootcamp, ωστόσο οι δύο πλευρές δηλώνουν πρόθυμες να υπάρξουν συζητήσεις για συνέχεια της συνεργασίας τους μέχρι το τέλος της σεζόν.

Η σεζόν, ωστόσο, αναμένεται ανατρεπτική, καθώς στο ριάλιτι μοντέλων έκαναν την εμφάνισή τους γυναίκες… για όλα τα γούστα. Κόντρα στις προτιμήσεις της Βίκυς Καγιά, μπροστά στους κριτές βρέθηκαν κορίτσια γεμάτα τατουάζ και πλαστικές επεμβάσεις, ενώ αξιοσημείωτος είναι και ο αριθμός των plus size επίδοξων μοντέλων που θα δούμε στο σόου. Ακόμα, την εμφάνισή τους έκαναν τρανσέξουαλ αλλά και γυναίκες άνω των 60 έως και… 80 ετών!

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «OPEN Weekend», στις οθόνες μας θα παρακολουθήσουμε στιγμές τεράστιας έντασης μεταξύ Καγιά – Χατζηπαντελή, καθώς η δεύτερη έδωσε την Wild Card της σε ένα plus size κορίτσι που η πρώτη δεν ήθελε καθόλου στο παιχνίδι.

youweekly.gr



Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







Οι φορές που η Κέιτ Μίντλετον αντέγραψε το iconic στιλ της Νταϊάνα ή φόρεσε ακριβώς τα ίδια!

«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση Διάβασε περισσότερα

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα


2326