Τάσος Θεοδώρου: Η απίστευτη έκπληξη στα γενέθλια του! Ήρθε καλεσμένος ο Άγιος Βασίλης (βίντεο)

24.06.2022Τα γενέθλιά του γιόρτασε το βράδυ της Τετάρτης, 23 Ιουνίου σε εσωτερική αυλή γνωστού μαγαζιού στη Λευκωσία, ο Τάσος Θεοδώρου, συγκεντρώνοντας αρκετό κόσμο από τα media, φίλους και συνεργάτες του.  Κατά τη διάρκεια της βραδιάς, μία μεγάλη έκπληξη περίμενε τον εορτάζοντα όταν μία υπερμεγέθης τούρτα εμφανίστηκε στον χώρο. Αφότου τραγούδησαν οι παρευρισκόμενοι το “Happy Birthday” από την τούρτα πετάχτηκε ένας Άγιος Βασίλης. 

Η αγάπη του Τάσου Θεοδώρου για τα Χριστούγεννα είναι γνωστή, καθώς όπως έχουμε δει στο παρελθόν στολίζει κιόλας από πολύ νωρίς το δέντρο του κι έτσι η έκπληξη αυτή ήταν πολύ συγκινητική και συμβολική για εκείνον.

Ο Άγιος Βασίλης στη σακούλα του έφερε διάφορα αντικείμενα προκειμένου να τρολάρουν τον εορτάζοντα οι φίλοι του για την ηλικία του με διάθεση για πλάκα, γεγονός που αποτέλεσε το highlight του πάρτι. Δείτε πιο κάτω το σχετικό βίντεο που εξασφαλίσαμε: 

 

 Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρςΣε αυτές τις εμφανίσεις η Δέσποινα Βανδή «έπαθε» Jennifer Lopez - Τα δύο looks που συζητήθηκαν

Τα celebrity outfits που εντυπωσίασαν αυτή την εβδομάδα Διάβασε περισσότερα

MAD VMA 2022: Οι εντυπωσιακές εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί και το περιστατικό που αμαύρωσε τη βραδιά Διάβασε περισσότερα

Fashion-εμμονή: Βρήκαμε το crop top που φοράνε όλα τα fashion girls και έγινε ανάρπαστο Διάβασε περισσότερα
240