Ενοχλημένη με τα αρνητικά σχόλια η 24χρονη Μαρία που έκανε πρόταση γάμου στο σύντροφο της! Τι απαντά στους επικριτές της;

19.06.2022



Η 24χρονη, Μαρία Κοσμά, η οποία γονάτισε για να κάνει πρόταση γάμου στον σύντροφό της και έγινε viral στο Tik Tok, μίλησε στην εκπομπή Ήρθε και Έδεσε και απάντησε σε κάποιες επικρίσεις που δέχθηκε μετά το βίντεο που δημοσίευσε.

Συγκεκριμένα, η 24χρονη αποκάλυψε ότι είχε πει στον σύντροφό της ότι θα του έκανε πρόταση γάμου αλλά δεν το πίστευε. Μάλιστα, ανέφερε ότι «ακόμα και μετά που φύγαμε με ρωτούσε «όντως, έκανες το;».

Η πρόταση γάμου έγινε στο σπίτι της μητέρας της Μαρίας γιατί ήταν το μόνο σημείο που δεν θα υποψιαζόταν. Εξήγησε ότι χωρίς να τον θεωρεί δεδομένο, δεν πίστευε ότι θα έλεγε όχι, «επειδή την αγαπά και τη λατρεύει».

Σε ερώτηση εάν τον αγαπά, απάντησε «και να τον χώριζα δεν θα έβρισκα τον ίδιο». Επίσης, έλυσε την απορία που είχε πολύς κόσμος σχετικά με το δακτυλίδι που του έδωσε, το οποίο ήταν αντρικό.

Αν και ο σύντροφός της δεν της έδωσε μονόπετρο, της υποσχέθηκε ότι εντός του καλοκαιριού θα της κάνει πρόταση γάμου.

Τέλος, έκανε αναφορά στις επικρίσεις που δέχθηκε μετά την πρόταση γάμου. «Άκουσα ότι το είχα κάνει για τα likes και τη δημοσιότητα. Όχι είμαι αυτός ο άνθρωπος που ότι κάνει και περνάει καλά το δημοσιεύει χωρίς να σκεφτεί τα likes. Κάποια μηνύματα που δέχθηκα ήταν πολύ προσβλητικά, με την έννοια ότι θίγω την αξιοπρέπειά μου και τον παρακαλώ, ενώ κάποιοι κατηγόρησαν τον σύντροφό της ότι δεν είναι άντρας».

 

Πηγή: sigmalive.com


 



Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







Οι φορές που η Κέιτ Μίντλετον αντέγραψε το iconic στιλ της Νταϊάνα ή φόρεσε ακριβώς τα ίδια!

«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση Διάβασε περισσότερα

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα


882