«Ραγίζουν» καρδιές οι ιστορίες με τη Ζέτα – «Μου πλήρωσε 8 ενοίκια… το ευχαριστώ είναι λίγο, δεν θα πάψεις ποτέ να είσαι η Ζέτα της καρδιάς μου»

11.06.2022



Πλήθος πολιτών μεταξύ τους και συνεργάτες της Ζέτας Αιμιλιανίδου, σπεύδουν μετά το θάνατο της να πουν την δικιά τους ιστορία, να μοιραστούν στιγμές που δέχτηκαν τη βοήθεια της αλλά και να μεταφέρουν την ευγνωμοσύνη που νιώθουν προς το πρόσωπο της. Πολίτες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ραγίζουν καρδιές, εξιστορώντας δύσκολες στιγμές τις οποίες πέρασαν, καθώς και το πόσο καθοριστική ήταν η βοήθεια της Ζέτας στις στιγμές αυτές.

«Πριν από δύο χρόνια είχα διαγνωσθεί με μία χρόνια ασθένεια. Το διάστημα εκείνο, αυτή η ασθένεια με ανάγκασε να μείνω στο σπίτι για ένα χρονικό διάστημα περίπου 10 μήνες, 1 χρόνο και είχαν στοιβαχτεί γύρω στα 8 ενοίκια», αναφέρει συγκεκριμένα πολίτης.

«Ζητώντας τη βοήθεια της Ζέτας Αιμιλιανίδου μέσω κάποιων άλλων ανθρώπων που με είχαν φέρει σε επαφή μαζί της, μίλησα μαζί της και αυτή η γυναίκα προθυμοποιήθηκε και μου πλήρωσε τα 8 ενοίκια τα οποία χρώσταγα. Μου είχε βάλει και στον προσωπικό μου λογαριασμό το ποσό των χίλιων ευρώ για να μπορέσω να ανταπεξέλθω στις δύσκολες στιγμές που πέρναγα εκείνο το διάστημα που ήμουν χωρίς δουλειά για να μπορέσω να πάρω τα βασικά αγαθά», πρόσθεσε.

Ωστόσο, σημειώνει πως τόσο η Ζέτα Αιμιλιανίδου όσο και η κυρία Αναστασιάδη κάθε μήνα στη συνέχεια του έστελναν επιταγές και κουπόνια για να μπορεί να παίρνει τα είδη πρώτης ανάγκης.

«Το μόνο που μπορώ να πω είναι ένα τεράστιο ευχαριστώ από την καρδιά μου, αν δεν ήσουν εσύ δεν ξέρω σε ποιο σημείο της ζωής μου θα βρισκόμουν, το ευχαριστώ είναι λίγο. Δεν θα πάψεις ποτέ να είσαι η Ζέτα της καρδιάς μου»

Δείτε το βίντεο που ανάρτησε:  

tothemaonline.com



Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα

Χρώμα στα μαλλιά: Οι 10 τάσεις που προτείνουν οι celebrity hairstylists για τον φετινό χειμώνα Διάβασε περισσότερα




1179