Στάλω Πατσιά-Αντώνης Τρίκκης: Έπεσαν θύματα απάτης Κύπριου «σεναριογράφου» (φωτο)

03.06.2022



Χθες Πέμπτη, 2 Ιουνίου ο Κύπριος τραγουδιστής και πρώην παίκτης του, «The Voice», Αντώνης Τρίκκης γνωστοποίησε πως έπεσε θύμα απάτης «γνωστού σεναριογράφου», μαζί με την επίσης δημοφιλή τραγουδίστρια, Στάλω Πατσιά.

Συγκεκριμένα μέσα από δημοσίευση του στο προσωπικό του προφίλ στο facebook, έγραψε:

«ΟΛΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΑΝΤΑΜΑ… Θύματα απάτης από τον συγκεκριμένο υπήρξαμε κι εγώ μαζί με την φίλη μου Chrystalla Stalo Patsia. ΟΛΑ ΨΕΜΑΤΑ. Μας έταξε τον ουρανό με τ’ άστρα όπως κάνουν οι περισσότεροι και μας είχε στο περίμενε… ΑΡΚΕΤΑ.. Ας μπει ένα τέλος σ’ αυτές τις απάτες με δήθεν ονόματα και συνεργασίες. Ποιούμε ήθος και αξιοπρέπεια στον καλλιτεχνικό κόσμο, ούτε κρεβάτια, ούτε λεφτά.. παραμονή στην ΤΥΧΗ, στο ΕΙΝΑΙ, στην ΚΑΡΔΙΑ, στο ΠΑΘΟΣ και στην ΑΓΑΠΗ μας για την Τέχνη! Όποιος τον δει ας καλέσει την αστυνομία να τον μαζέψει. Υ.Γ.: Κυριάκος Κυριάκου (και καλά…)».

Στη συνέχεια η τραγουδίστρια αναδημοσίευσε την ανάρτηση του Αντώνη Τρίκκη, γράφοντας: «Ευτυχώς εμείς το καταλάβαμε ότι ήταν απατεώνας σύντομα, κάποιοι άλλοι ίσως όχι…» 

Η ShowBiz, επικοινώνησε με την Στάλω Πάτσια και εξασφάλισε αποκλειστικές δηλώσεις για το τι ακριβώς συνέβη με τον συγκεκριμένο άνθρωπο που τους εξαπάτησε, σύμφωνα με τα λεγόμενά τους.

«Μας είχε καλέσει και εμάς, ότι έκανε σειρά στο Mega και μάλιστα με παραγωγό τον κύριο Λάκη Λαζόπουλο και με ηθοποιούς τον Ηλία Ψινάκη, την Βάνα Μπάρμπα κτλ. Μιλάμε για το ψέμα του αιώνα. Μας έβαλε λοιπόν να ετοιμαστούμε, ντυθήκαμε και καλά για οντισιόν και δεν ήρθε ποτέ με την δικαιολογία ότι κάτι έσπασε στο στούντιο. Ευτυχώς καταλάβαμε νωρίς ότι δεν ήταν νορμάλ. Θέλω να σου πω ότι ο κύριος αυτός μιλούσε και πολύ σαχλά και πολύ απαίσια.»

showbizcy.com





Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







Οι φορές που η Κέιτ Μίντλετον αντέγραψε το iconic στιλ της Νταϊάνα ή φόρεσε ακριβώς τα ίδια!

«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση Διάβασε περισσότερα

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα


1978