Έβαλε τα κλάματα η Σάβια Ορφανίδου - «Δέχομαι πόλεμο, βρίζουν εμένα και την κόρη μου» (βίντεο)

24.05.2022



Στην εκπομπή «Με αγάπη Χριστιάνα» μίλησε το απόγευμα της Τρίτης 25/5 η βουλεύτρια του ΔΗΣΥ Σάβια Ορφανίδου σχετικά με την εισήγηση του υπουργείου Εσωτερικών να μην αναγράφονται στο δελτίο ταυτότητας τα ονόματα του πατέρα και της μητέρας. 

Όπως γνωστοποίησε στον τηλεοπτικό «αέρα» της απογευματινής εκπομπής, η ίδια δέχτηκε μια άνευ προηγουμένου επίθεση από κόσμο που υπέθεσε ότι υποστηρίζει την εν λόγω θέση, λόγω της δικής της περίπτωσης. 

«Τις τελευταίες ώρες δέχομαι ένα αισχρό πόλεμο από διάφορες ομάδες του πληθυσμού, οι οποίες βρίζουν εμένα και την κόρη μου, επειδή θεωρούν ότι είναι λόγω της δικής μου περίπτωσης που άνοιξε αυτό το θέμα. 

Είναι πραγματικά με λύπη που το λέω γιατί αντιλαμβάνεστε όλοι πόσο σημαντικό είναι να προστατεύουμε την οικογένειά μας και να περνούμε τα σωστά μηνύματα προς τα έξω. Ήθελα να το μοιραστώ μαζί σας γιατί κάποιοι συμπολίτες μας δεν ξέρουν τι εστί μέτρο. [...] ΄Έχω απαντήση σε πάρα πολύ λίγα μηνύματα γιατί δεν μπορείς να τα βάλεις με ανθρώπους που έχουν χάσει το μέτρο της λογικής», είπε μεταξύ άλλων η Σάβια Ορφανίδου και κατόπιν πρόσθεσε:

«Είναι τραγικό εν έτη 2022 να ακούω αίσχη για τον τρόπο που επέλεξα να εγώ προσωπικά να κάνω παιδί -και τόσες άλλες γυναίκες- αλλά και πως εκφράζεσαι για αυτά τα ορφανά και για παιδιά που δεν έχουν μητέρα και πατέρα και στιγματίζονται καθημερινώς με αυτές τις αναχρονιστικές μεθόδους». 

Δες τα παρακάτω βίντεο:

 

mylife.com.cy



Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα

Χρώμα στα μαλλιά: Οι 10 τάσεις που προτείνουν οι celebrity hairstylists για τον φετινό χειμώνα Διάβασε περισσότερα




2482