Η καυτή Κύπρια πρωταγωνίστρια διέψευσε με αυτό τον τρόπο πως χώρισε με τον κούκλο ηθοποιό

17.05.2022Πρόσφατα υπήρξαν δημοσιεύματα που ήθελαν την Έλενα Πιερίδου και τον Γιώργο Αμούτζα να έχουν ρίξει αυλαία στον δεσμό τους.

Ωστόσο, φαίνεται πως κάτι τέτοιο δεν ισχύει, καθώς πρόσφατα και συγκεκριμένα την Κυριακή, 15 Μαΐου, σε συνέντευξή της στο περιοδικό “Down Town” Κύπρου και στη δημοσιογράφο Τάνια Νεοκλέους, μίλησε για εκείνον και τον δεσμό τους με τα ομορφότερα λόγια.

Αν δεν ήταν ο Γιώργος, νομίζω δεν θα έπαιρνα την απόφαση να μετακομίσω και μάλιστα εν μέσω πανδημίας (στην Αθήνα). Όταν ξέσπασε ο κορωνοϊός, μία δύο μέρες μετά, αρχίσαμε να μιλάμε μέσω social media και να έχουμε μία επαφή. Μετά ακολούθησαν τα τηλεφωνήματα, η κάμερα, μέχρι που βρεθήκαμε τελικά από κοντά”, ανέφερε.

Κατόπιν, μιλώντας για το πως εξελίχθηκε η σχέση τους μετά τη γνωριμία, εξομολογήθηκε: “Εξελίχθηκε με ταχείς ρυθμούς γιατί με το που γνωριστήκαμε μείναμε κατευθείαν μαζί, χωρίς να περάσουμε τα στάδια των πρώτων ραντεβού, όπως συμβαίνει συνήθως στις σχέσεις. Λόγω του ότι εγώ ήμουν Κύπρο προηγουμένως, με το που μετακόμισα στην Ελλάδα, λόγω και των συνθηκών της πανδημίας, μπήκα κατευθείαν στα βαθιά. Αυτό είχε και τα θετικά και τα αρνητικά του. Θετικά γιατί στη συγκατοίκηση γνωρίζεις τον άλλον όπως πραγματικά είναι και αρνητικά, γιατί χάνεις το πρώτο κομμάτι της σχέσης, το οποίο θωρώ εξίσου σημαντικό”.

Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρςMAD VMA 2022: Οι εντυπωσιακές εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί και το περιστατικό που αμαύρωσε τη βραδιά

Fashion-εμμονή: Βρήκαμε το crop top που φοράνε όλα τα fashion girls και έγινε ανάρπαστο Διάβασε περισσότερα

Μαντήλι στα μαλλιά: Δες πώς θα φορέσεις το ωραιότερο αξεσουάρ του Καλοκαιριού Διάβασε περισσότερα

Τα fashionable looks της Νόνης Κυπριανού στη Μύκονο Διάβασε περισσότερα


889