Η καυτή Κύπρια πρωταγωνίστρια διέψευσε με αυτό τον τρόπο πως χώρισε με τον κούκλο ηθοποιό

17.05.2022



Πρόσφατα υπήρξαν δημοσιεύματα που ήθελαν την Έλενα Πιερίδου και τον Γιώργο Αμούτζα να έχουν ρίξει αυλαία στον δεσμό τους.

Ωστόσο, φαίνεται πως κάτι τέτοιο δεν ισχύει, καθώς πρόσφατα και συγκεκριμένα την Κυριακή, 15 Μαΐου, σε συνέντευξή της στο περιοδικό “Down Town” Κύπρου και στη δημοσιογράφο Τάνια Νεοκλέους, μίλησε για εκείνον και τον δεσμό τους με τα ομορφότερα λόγια.

Αν δεν ήταν ο Γιώργος, νομίζω δεν θα έπαιρνα την απόφαση να μετακομίσω και μάλιστα εν μέσω πανδημίας (στην Αθήνα). Όταν ξέσπασε ο κορωνοϊός, μία δύο μέρες μετά, αρχίσαμε να μιλάμε μέσω social media και να έχουμε μία επαφή. Μετά ακολούθησαν τα τηλεφωνήματα, η κάμερα, μέχρι που βρεθήκαμε τελικά από κοντά”, ανέφερε.

Κατόπιν, μιλώντας για το πως εξελίχθηκε η σχέση τους μετά τη γνωριμία, εξομολογήθηκε: “Εξελίχθηκε με ταχείς ρυθμούς γιατί με το που γνωριστήκαμε μείναμε κατευθείαν μαζί, χωρίς να περάσουμε τα στάδια των πρώτων ραντεβού, όπως συμβαίνει συνήθως στις σχέσεις. Λόγω του ότι εγώ ήμουν Κύπρο προηγουμένως, με το που μετακόμισα στην Ελλάδα, λόγω και των συνθηκών της πανδημίας, μπήκα κατευθείαν στα βαθιά. Αυτό είχε και τα θετικά και τα αρνητικά του. Θετικά γιατί στη συγκατοίκηση γνωρίζεις τον άλλον όπως πραγματικά είναι και αρνητικά, γιατί χάνεις το πρώτο κομμάτι της σχέσης, το οποίο θωρώ εξίσου σημαντικό”.





Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα

Χρώμα στα μαλλιά: Οι 10 τάσεις που προτείνουν οι celebrity hairstylists για τον φετινό χειμώνα Διάβασε περισσότερα




2029