Τάσος Θεοδώρου: «Έκανα ένα μεγάλο λάθος για τη Χριστιάνα. Παραφέρθηκα και εκτροχιάστηκα. Την αδίκησα»

13.05.2022Τον Τάσο Θεοδώρου φιλοξένησε το πρωί της Παρασκευής, 13 Μαίου, η πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή της τηλεόρασης, ΣΙΓΜΑ, "Ήρθε κι Έδεσε". 

Ο γνωστός δημοσιογράφος σε μια ενδιαφέρουσα συνέντευξη που παραχώρησε στους παρουσιαστές Ανδρέα Δημητρόπουλο και Γιώτα Δαμιανού, μοιράστηκε μαζί μας αρκετές πληροφορίες της επαγγελματικής και προσωπικής του ζωής, που μας τράβηξαν την προσοχή!

Συγκεκριμένα και μεταξύ άλλων ο Τάσος Θεοδώρου αποκάλυψε πως υπήρξαν συνεργασίες που θα ήθελε να ξεχάσει, ενώ αναφέρθηκε και στη συγνώμη του προς το πρόσωπο της Χριστιάνας Αριστοτέλους. 

Όσο για τις δύσκολες συνεργασίες του ο δημοσιογράφος σχολίασε: "Υπήρξαν συνεργασίες που μου έκαναν κακό, που δεν πέρασα καλά. Δεν θεωρώ δίκαιο να αναφέρω ονόματα, θεωρώ πως ανοίγεις μετά μέτωπα και δεν χρειάζεται. Τρια χρόνια που απέχω έχω χαλαρώσει και δεν έχω τσακωθεί με κανέναν". 

Όσο για την Χριστιάνα Αριστοτέλους δήλωσε: "Την Χριστιάνα την εκτιμώ απεριόριστα και ως παρουσιάστρια και ως άνθρωπο. Όμως είχα κάνει παλαιότερα ένα μεγάλο λάθος να την αδικήσω, και δεν μιλούσαμε για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, και της ζήτησα συγνώμη, γιατί παραφέρθηκα, εκτροχιάστηκα, ήμουν σε κακή περίοδο...την αδίκησα πολύ, ξαναμιλήσαμε τα βρήκαμε και χαίρομαι πολύ για αυτό". Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρςBest dressed: Οι επώνυμες Κύπριες που ξεχωρίσαμε από τα Cyprus Eating Awards

Yogi 8 Apparel: Η νέα συλλογή που θα θέλετε να βάλετε στη ντουλάπα σας! Dare to wear Διάβασε περισσότερα

4+1 κυρίες της ελληνικής showbiz μας προτείνουν πασχαλινά outfits για ξεχωριστές εμφανίσεις! Διάβασε περισσότερα

Τα celebrity σύνολα που ξεχώρισαν αυτή την εβδομάδα στο Instagram Διάβασε περισσότερα
468