Θέλξια Βαλέρια Φραγκούδη: Στην Mονάδα Εντατικής Nοσηλείας νεογνών η κορούλα της λίγο μετά την γέννησή της! Η συγκινητική φωτό

29.11.2021



Η γνωστή Λεμεσιανή επιχειρηματίας και inlfuencer έφερε στον κόσμο την κορούλα της την Κυριακή 21 Νοεμβρίου. Λίγες μέρες μετά τη γέννηση του καρπού του έρωτα της με τον Χριστίνο Πίπη, μίλησε αποκλειστικά στη ShowBiz και τα συναισθήματα της μετά τον τοκετό και τις πρώτες μέρες στο σπίτι με την κορούλα της.

Σήμερα πρωί Δεύτερας 29 Νοεμβρίου μέσα από το προσωπικό της προφίλ στο instagram, συγκλόνισε με την δημοσίευση της, για τη νοσήλεια που χρειάστηκε η μικρούλα της στην  μονάδα Εντατικής νοσηλείας νεογνών λίγες μέρες μετά την γέννησή της.

«Λίγες μόνο μέρες μετά που βγήκαμε δυστυχώς χρειάστηκε να αποχωριστώ για λίγο τη μικρούλα … Και ήταν πολύ πιο δύσκολο απ’ όσο περίμενα … για όσες ώρες ήταν μακρυά μου είδα έναν άλλον μου εαυτό…. ήταν όμως στα καλύτερα χέρια ….κ με αυτή την ευκαιρία θα ήθελα να ευχαριστήσω όλο το προσωπικό της μονάδας Εντατικής νοσηλείας νεογνών του νοσοκομείου Λεμεσού και ειδικά την Έλενα για την εξαιρετική δουλειά που κάνουν … εύχομαι καμια μανούλα να μην χρειαστεί να αποχωριστεί το παιδάκι της αλλά αν τύχει να εχετε υπομονή γιατι εσεις δινετε δύναμη στο μικρούλι σας», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτηση της. Δείτε εικόνες πιο κάτω:

Πηγή: showbizcyprus.com





Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







Οι φορές που η Κέιτ Μίντλετον αντέγραψε το iconic στιλ της Νταϊάνα ή φόρεσε ακριβώς τα ίδια!

«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση Διάβασε περισσότερα

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα


2849