Ανατριχιάζει η Ναταλία Δραγούμη: «Οικογενειακός φίλος με παρενόχλησε στα 12 μου»

24.11.2021



Η γνωστή ηθοποιός αποκάλυψε ότι έπεσε θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης σε ηλικία 12 ετών, ενώ μίλησε για εξαπάτησή της από σκηνοθέτη κατά τη διάρκεια γυρισμάτων. Η Ναταλία Δραγούμη αποκάλυψε πως σε ηλικία 12 ετών δέχθηκε σεξουαλική παρενόχληση από οικογενειακό της φίλο, ενώ μίλησε και για την στιγμή που ένιωσε εξαπατημένη από σκηνοθέτη.

Μιλώντας στο MEGA, η γνωστή ηθοποιός ανέφερε ότι ένιωσε ότι την εξαπάτησε κάποιος που δεν είναι στη ζωή, ο οποίος της είχε αποκρύψει ότι υπήρχε κάμερα πίσω της κατά τη διάρκεια ενός γυρίσματος.

«Μου είχε πει ότι το πλάνο ήταν μπροστά και υπήρχε μία κάμερα πίσω. Ήμουν στα τέσσερα και φορούσα ένα αποκαλυπτικό εσώρουχο. Του λέω "τι είναι αυτή η κάμερα;" Μου λέει "μην ανησυχείς" και φυσικά στο επεισόδιο είδα "το πίσω". Εξαπατήθηκα και ήταν χυδαίος ο τρόπος που είδα τον εαυτό μου. Ήμουν άπειρη και ψαρωμένη. Αν ήταν τώρα, θα έλεγα να βγάλει την κάμερα».

Στη συνέχεια, μίλησε για το περιστατικό σεξουαλικής παρενόχλησης που βίωσε σε ηλικία 12 ετών. «Δεν είπα ποτέ στους γονείς μου το περιστατικό σεξουαλικής παρενόχλησης που βίωσα στα 12 μου από οικογενειακό μας φίλο, αλλά στις μεγάλες μου αδελφές. Η αδελφή μου έγινε έξαλλη με εκείνον. Καταλάβαμε ότι ήταν επιδειξίας, έφυγε από την Αίγινα και δεν ξαναπάτησε το πόδι του στο νησί. Ερχόταν συνέχεια στο σπίτι μας, οι γονείς μου τον εμπιστεύονταν και με πήγαινε βόλτες» αποκάλυψε η ηθοποιός.

Η Ναταλία Δραγούμη αναφέρθηκε, επίσης, σε ένα μεγάλο δικαστικό θέμα με γυναίκες ηθοποιούς και διαρροή γυμνών φωτογραφιών. «Κάποιος έχει πάρει τις γυμνές σκηνές μας από ταινίες ή σήριαλ και τις χρησιμοποίησε σε πορνογραφικά site. Κερδίσαμε μία δίκη με τη Βίκυ Βολιώτη, τη Λίλα Καφαντάρη, την Αλεξάνδρα Παυλίδου, τη Βαλέρια Χριστοδουλίδου και άλλες συναδέλφους».

sputniknews.gr



Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







Οι φορές που η Κέιτ Μίντλετον αντέγραψε το iconic στιλ της Νταϊάνα ή φόρεσε ακριβώς τα ίδια!

«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση Διάβασε περισσότερα

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα


690