Κωνσταντίνα Ευριπίδου: Γύρισε σελίδα μετά το χωρισμό της! "Είμαι παρά πολύ καλά σε ένα παρά πολύ καλό δρόμο"

23.11.2021



Καλεσμένη στην βραδινή σατιρική εκπομπή του «ANT1 Κύπρου», «Casa De Mikel» με παρουσιαστή τον Μιχάλη Σοφοκλέους βρέθηκε το Σάββατο 20 Νοεμβρίου, η επιχειρηματίας και δημοφιλής ραδιοφωνική παραγωγός, Κωνσταντίνα Ευριπίδου.

Εμφανώς ανανεωμένη και πιο χαλαρή από ποτέ, η παρουσιάστρια μεταξύ άλλων μίλησε για την καθημερινότητα με τα παιδιά της αλλά και για το πως είναι σήμερα μετά τον χωρισμό της με τον πρώην ποδοσφαιριστή, Νεκτάριο Αλεξάνδρου.

Η Κωνσταντίνα Ευριπίδου μίλησε για την τηλεοπτική της πορεία και αν της λείπει και αποκάλυψε στον παρουσιαστή αν θα δοκίμαζε ξανά να αναλάβει την παρουσιάση πρωινής εκπομπή, όπως αυτή που παρουσίαζαν μαζί στο «Mega».

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Πάντα θα βρίσκω χρόνο για τα παιδιά μου. Εννοείται πως είναι η προτεραιότητα μου, οτιδήποτε και να κάνω θα αφήσω πίσω κάτι για να είμαι μαζί με τα μωρά. Βρίσκω χρόνο, πιέζομαι εγώ σαν Κωνσταντίνα δεν έχω χρόνο για εμένα αλλά δεν είναι ωραίο να λέμε συνέχεια δεν έχω χρόνο. Νομίζω όλοι μας στην καθημερινότητα μας τρέχουμε από ο πρωί μέχρι το βράδυ. Δεν είμαι η μόνη μάμα που δουλεύει και κάνει δύο και τρεις δουλειές. Πάμε σχεδόν κάθε μέρα σε πάρκο και θάλασσα. Κάνουμε πολύ ωραία πράγματα. Οτιδήποτε υπάρχει και μπορούμε το κάνουμε μαζί, το κάνουμε», ανέφερε για τα παιδάκια της.

Ο Μιχάλης Σοφοκλέους ανέφερε στην παρουσιάστρια πως πολλοί θα περίμεναν να της κάνει ερωτήσεις σχετικά με τον χωρισμό της, ενώ ο ίδιος αρκέστηκε στο να ρωτήσει την Κωνσταντίνα πως είναι και πως νιώθει κι αν είναι καλά σήμερα.

«Κάθε αλλαγή στη ζωή σου είναι αλλαγή. Ακόμα και μια καλή αλλαγή να γίνει στη ζωή σου πάλι είναι αλλαγή και πρέπει να βρεις τις ισσορροπίες σου. Είμαι παρά πολύ καλά σε ένα παρά πολύ καλό δρόμο. Είμαι δημιουργική, πάρα πολύ χαρούμενη για τα μωρά μου, έχω πάρα πολύ ενέργεια για την δουλειά μου. Αυτό είναι η ζωή.», εξομολογήθηκε η Κωνσταντίνα Ευριπίδου.

Πηγή: Showbizcyprus.com



Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







Οι φορές που η Κέιτ Μίντλετον αντέγραψε το iconic στιλ της Νταϊάνα ή φόρεσε ακριβώς τα ίδια!

«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση Διάβασε περισσότερα

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα


1709