Άννα Βίσση: Αποκαλύπτει τι της απαγόρευσε ο Νίκος Καρβέλας να κάνει όταν τα είχε με τον Λάμπη Λιβιεράτο [βίντεο]

22.10.2021Πιο εξομοληγητική από ποτέ εμφανίστηκε η Άννα Βίσση στην πρεμιέρα της εκπομπής της Αννίτας Πάνια "Ανοιχτά". Ανάμεσα σε όλα όσα λέχθηκαν από τη μεταξύ τους συνομιλία, η Κύπρια τραγουδίστρια αποκάλυψε τι ήταν αυτό που της είχε απαγορεύσει να κάνει στο παρελθόν ο Νίκος Καρβέλας, το διάστημα που είχε σχέση με τον Λάμπη Λιβιεράτο.

Χαρακτηριστικά σχολίασε τα εξής: "Αυτό ζούσα κι εγώ στις σχέσεις μου μετά Νίκο εποχή. Ήταν παντού. Θα το πω τώρα. Τα είχα φτιάξει με τον Λάμπη Λιβιεράτο κι ο Καρβέλας είχε την σχέση του. Επειδή ο Λάμπης τραγουδούσε, μου λέει καλά μια χαρά αλλά δεν θα τραγουδάς μαζί του. Δεν ήθελε να είμαι με τραγουδιστή.Είχε κι ο Νίκος μια ωραία κοπέλα αλλά εκεί ήθελε να ασχολείται μαζί μου. Εγώ τότε τραγουδούσα με τον Λάμπη ντουέτα του Καρβέλα κι ήταν τρομερά ενοχλητικό για τον ίδιο. Του είπα θα τραγουδώ ότι γουστάρω και μου είπε σου απαγορεύω να τραγουδάς τραγούδια μου". Δείτε το βίντεο πιο κάτω:

ilovestyle.comΚάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς3 Κύπριες fashion girls σου δείχνουν τι να φορέσεις στα χιόνια το Σαββατοκύριακο

Ελένη Μενεγάκη-Ιωάννα Λίλη: Βγήκαν με το ίδιο φόρεμα- Ποια το φόρεσε καλύτερα; Διάβασε περισσότερα

Βρεθήκαμε στο red carpet των Super Music Awards! Oι εμφανίσεις που ξεχώρισαν [εικόνες] Διάβασε περισσότερα

Aννίτα Δημητρίου: Η στυλιστική επιλογή που έκανε για το καλωσόρισμα του Πάπα Φραγκίσκου (βίντεο) Διάβασε περισσότερα


567