Tεύκρος Νεοκλέους: Το νέο ποστ για τους δασκάλους της κόρης του μετά την οργή του για αυτά που της είπαν

20.10.2021



Μεγάλο χαμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης προκάλεσε ο Κύπριος τραγουδιστής Τεύκρος Νεοκλέους με την προχθεσινή ανάρτησή του που αφορούσε την κόρη του Σεμέλη.

Συγκεκριμένα μας ανέφερε τα εξής:

«Σήμερα ανακοίνωσα στην Σεμέλη ότι ο όγκος που αφαιρέσαμε από τον σκύλο μας είναι κακοήθης και ότι έχει προσδόκιμο 6 μήνες ζωής. Αυτό που μου είπε με συγκλόνισε. Μου απάντησε με λυπημένο ύφος ότι ο Σμάρτις δε θα πάει στον παράδεισο. Όταν τη ρώτησα για ποιο λόγο το λέει αυτό, μου απαντησε ότι στο δημοτικό σχολείο που φοιτά, συγκεκριμένοι δάσκαλοι της είπαν στο μάθημα των θρησκευτικών, ότι μόνο οι άνθρωποι πάνε στον παράδεισο και ότι οι σκύλοι δυστυχώς δεν έχουν αυτήν την «τύχη». Ειναι εξοργιστικό το γεγονός πως ορισμένοι εκπαιδευτικοί διαιωνίζουν απαρχαιωμένες αντιλήψεις και παίζουν με τη ψυχολογία των παιδιών με τόσο βάναυσο τρόπο.

Και στο κάτω κάτω αν σε κάποιον αξίζει ο παράδεισος (με την στενόμυαλη πάντα έννοια), τότε είναι στα ίδια τα ζώα και όχι στο χειρότερο είδος του πλανήτη.»

Η ανάρτησή του προκάλεσε την οργή των διαδυκτιακών του φίλων που τα έβαλαν με τους 2 δασκάλους της κόρης του θεωρόντας απαράδεκτα όλα όσα της είπαν. Σήμερα, με νέα ανάρτησή του ανέφερε τα εξής:

«Σε συνέχεια της χτεσινής μου ανάρτησης και καθώς το θέμα έγινε viral, θα ήθελα να διευκρινίσω κάποια πραματα.

1. Δεν ήθελα να θίξω γενικότερα το επάγγελμα του δασκάλου, το οποίο εκτιμώ και σέβομαι απόλυτα. Η αναφορά μου ήταν για συγκεκριμένο περιστατικό. Η γενίκευση που διάβασα σε πολλά σχόλια είναι άδικη. Όντας 7 χρόνια στα σχολεία, γνωρίζω ότι οι περισσότεροι πρώην συνάδελφοι αγαπούν τη δουλειά τους και την κάνουν εξαιρετικά.

2. Έχω αφαιρέσει τον χαρακτηρισμό «ανίκανοι» από το αρχικό μου ποστ, καθώς το εγραψα εν βρασμώ ψυχής και θεωρώ ότι ήταν απλώς μια άτυχης στιγμή από μέρους των συγκεκριμένων εκπαιδευτικών.

3. Το όλο point του post μου ήταν ότι πρέπει να λαμβάνουμε υπόψιν τον ψυχισμό των παιδιών πριν να ανοίγουμε το στόμα μας. Σκοπός μου δεν ήταν να στοχοποιήσω συγκεκριμένα άτομα. Αυτό το αναφέρω διότι από στόμα σε στόμα ακούγονται αδίκως και ονόματα εκπαιδευτικών που δεν έχουν καμία εμπλοκή στην προκειμένη περίπτωση.»

 





Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα

Χρώμα στα μαλλιά: Οι 10 τάσεις που προτείνουν οι celebrity hairstylists για τον φετινό χειμώνα Διάβασε περισσότερα




2415