Καρολίνα Πελενεδρίτου: Φανερά ενοχλημένη απαντά σε όσους αμφισβητούν το πρόβλημα με την όρασης της!

15.10.2021



Καλεσμένη στην εκπομπή της Χριστιάνας Αριστοτέλους βρέθηκε το απόγευμα της Παρασκευής, 15 Οκτωβρίου, η Χρυσή Ολυμπιονίκης της Κύπρου, Καρολίνα Πελενδρίτου. Η κορυφαία Κύπρια αθλήτρια μίλησε για τη συμμετοχή της στους Ολυμπιακούς αγώνες του 2021, για τις δύσκολες στιγμές που βίωσε, την πίεση που ένιωσε λόγω πανδημίας και την μεγάλη επιτυχία της στο Τόκυο.

Αρχικά ανέφερε: «Είχα μεγάλο άγχος για να μην χάσω ούτε μια προπόνηση. Αγχωνόμουν να μην κολλήσω κορονοϊό και γκρίνιαζα πάρα πολύ. Δούλεψα πολύ καλά αλλά δεν ήταν μόνο στο χέρι μου. Το χρυσό το ήθελα πάρα πολύ αλλά πίστευα ότι ήταν ακατόρθωτο.

Πριν από τους αγώνες αλλάζω φιλοσοφία. Σταματώ την γκρίνια και όταν είμαι στο εξωτερικό, δεν μιλάω και δεν μοιράζομαι τις σκέψεις μου με κανέναν, γιατί νιώθω ότι χάνω ενέργεια. Προσπαθώ να συγκεντρωθώ… Υπάρχουν στιγμές που λέω ότι “δεν αντέχω αυτό το πράγμα”, μέχρι να δείτε το αποτέλεσμα υπάρχει πολύ κόπος.

Πάντα βάζω χρονοδιάγραμμα. Είχα πει ότι στο Τόκυο ότι θα σταματούσα αλλά επειδή οι αγώνες δεν ήταν οι αγώνες που θα ήθελα να σταματήσω, θα μείνω μέχρι με την επόμενη Ολυμπιάδα να αισθανθώ καλύτερα τον παλμό της διοργάνωσης γιατί φέτος είμασταν ελάχιστοι.

Κάποιοι επιλέγουν να κάτσουν στον καναπέ και να σχολιάζουν ζωές άλλων. Αμφισβητήθηκα στο παρελθόν και για το πρόβλημα της όρασής μου. Ενοχλήθηκα πάρα πολύ. Θα έπρεπε ο χώρος του αθλητισμού να ήταν πιο καθαρός. Προσπαθούσα να αποδεχτώ το πρόβλημα και το μεταβατικό στάδιο που βρισκόμουν. Κατέληξα ότι δεν πρέπει να ασχολούμαι με αυτούς τους ανθρώπους. Πάντα κάποιοι άνθρωποι θα κάνουν μόνο κριτική και θα κουτσομπολεύουν».

Δες όσα εξομολογήθηκε στο 13ο λεπτό:

lifenewscy.com



Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα

Χρώμα στα μαλλιά: Οι 10 τάσεις που προτείνουν οι celebrity hairstylists για τον φετινό χειμώνα Διάβασε περισσότερα




1115