Τζούλιο Ντ΄ Ερρίκο: Ο Κύπριος ηθοποιός είπε για Λιγνάδη πως «Υπήρχε έντονο φλερτ από εκείνον, με προσκάλεσε στο δωμάτιό του…»

13.10.2021Για την εμπειρία που είχε από τη συνεργασία του με τον Δημήτρη Λιγνάδη και τον τρόπο που αντιμετώπισε το έντονο φλερτ που δέχτηκε από αυτόν, μίλησε στον Alpha Κύπρου ο Τζούλιο Φίλιππο Ντ’ Ερρικο. Ο νεαρός ηθοποιός που έγινε γνωστός μέσα από τη συμμετοχή του στη σειρά “8 λέξεις” αποκάλυψε πως το εν λόγω περιστατικό συνέβη, όταν εκείνος ήταν 23 μόλις ετών.

«Ήμουν 23 χρονών. Ήταν η πρώτη μου δουλειά. Υπήρχε ένα έντονο φλερτ από τον ίδιο. Υπήρχε η πρόθεση του φλερτ, το ότι ήθελε να γίνει κάτι. Μετά από μια πρόβα με προσκάλεσε στο δωμάτιο. Πήγα αλλά στο τέλος έφυγα. Δε με ακούμπησε, ήταν απλά στα λόγια, το φλερτ. Ένιωσα λίγο άβολα γι΄αυτό και έφυγα. Έβρισκα ότι δεν έχω κάτι να κάνω στο δωμάτιο οπότε με κάποιον τρόπο αποχώρησα», είπε ο Τζούλιο Φίλιππο Ντ’ Ερρικο.Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρςΔεν ξέρετε πώς να φορέσετε τα headband σας; Η Δούκισσα Νομικού έχει τις απαντήσεις

Μαρία Κορτζιά: Στο γήπεδο με τον γιο της με matchy – matchy caps! [εικόνα] Διάβασε περισσότερα

Το throwback make up που πρέπει να δεις αν είσαι καλεσμένη σε γάμο το weekend Διάβασε περισσότερα

Άνετο παντελόνι: To κομμάτι που θα φορέσεις περισσότερο αυτή την εποχή Διάβασε περισσότερα


367