Δακρυσμένη η δημοσιογράφος Γαβριέλλα Ζάρτηλα ανακοίνωσε το θάνατο του Ανδρέα Ηλία! Τι της είπε τηλεφωνικά λίγες μέρες πριν;

13.10.2021



Στο πένθος βυθίστηκε η Πάφος μετά τον θάνατο του 44χρονου Ανδρέα Ηλία από την Κοίλη. Σύμφωνα με τη δημοσιογράφο του Σίγμα, Γαβριέλλα Ζάρτηλα, ο 44χρονος θα έβγαινε στον αέρα της εκπομπής «Πρωτοσέλιδο» για να μιλήσει για την περιπέτεια υγείας που είχε. Όπως αποκάλυψε, ήταν ανοσοκατεσταλμένος και ήθελε φωνή μέσα από την εκπομπή.

Η δημοσιογράφος ανέφερε ότι της είχε πει ότι κάποιοι στις πρώτες βοήθειες του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου δεν κατάλαβαν το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε, δεν έβγαλαν νωρίς διάγνωση, βασανίστηκε, πήγε σπίτι του και μετά γύρισε στο νοσοκομείο τρεις φορές. Στη συνέχεια αποτάθηκε σε ιδιωτική κλινική αλλά χρειάστηκε να διακομιστεί στη Λευκωσία για πιο εξειδικευμένη περίθαλψη, αφού επιδεινώθηκε η κατάσταση της υγείας του και μετά από δύο εβδομάδες που βασανιζόταν μόνος του και φώναζε ότι πονούσε δεν έβρισκε ανταπόκριση.

Ο Ανδρέας είχε φωνάξει και είχε παλέψει και για άλλους ανθρώπους, έκανε μεταγγίσεις καθημερινά και το μεγάλο του παράπονο ήταν ότι ακόμα και σε αυτό τον Γολγοθά που περνούν αυτοί οι άνθρωποι δεν βρίσκουν συχνά συμπαραστάτες.  

Η κηδεία του θα τελεστεί αύριο Πέμπτη 14 Οκτωβρίου στις 15.00 στην Κοιλη.

www.sigmalive.com



Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα

Χρώμα στα μαλλιά: Οι 10 τάσεις που προτείνουν οι celebrity hairstylists για τον φετινό χειμώνα Διάβασε περισσότερα




2507