Δακρυσμένη η δημοσιογράφος Γαβριέλλα Ζάρτηλα ανακοίνωσε το θάνατο του Ανδρέα Ηλία! Τι της είπε τηλεφωνικά λίγες μέρες πριν;

13.10.2021Στο πένθος βυθίστηκε η Πάφος μετά τον θάνατο του 44χρονου Ανδρέα Ηλία από την Κοίλη. Σύμφωνα με τη δημοσιογράφο του Σίγμα, Γαβριέλλα Ζάρτηλα, ο 44χρονος θα έβγαινε στον αέρα της εκπομπής «Πρωτοσέλιδο» για να μιλήσει για την περιπέτεια υγείας που είχε. Όπως αποκάλυψε, ήταν ανοσοκατεσταλμένος και ήθελε φωνή μέσα από την εκπομπή.

Η δημοσιογράφος ανέφερε ότι της είχε πει ότι κάποιοι στις πρώτες βοήθειες του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου δεν κατάλαβαν το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε, δεν έβγαλαν νωρίς διάγνωση, βασανίστηκε, πήγε σπίτι του και μετά γύρισε στο νοσοκομείο τρεις φορές. Στη συνέχεια αποτάθηκε σε ιδιωτική κλινική αλλά χρειάστηκε να διακομιστεί στη Λευκωσία για πιο εξειδικευμένη περίθαλψη, αφού επιδεινώθηκε η κατάσταση της υγείας του και μετά από δύο εβδομάδες που βασανιζόταν μόνος του και φώναζε ότι πονούσε δεν έβρισκε ανταπόκριση.

Ο Ανδρέας είχε φωνάξει και είχε παλέψει και για άλλους ανθρώπους, έκανε μεταγγίσεις καθημερινά και το μεγάλο του παράπονο ήταν ότι ακόμα και σε αυτό τον Γολγοθά που περνούν αυτοί οι άνθρωποι δεν βρίσκουν συχνά συμπαραστάτες.  

Η κηδεία του θα τελεστεί αύριο Πέμπτη 14 Οκτωβρίου στις 15.00 στην Κοιλη.

www.sigmalive.comΚάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρςΔεν ξέρετε πώς να φορέσετε τα headband σας; Η Δούκισσα Νομικού έχει τις απαντήσεις

Μαρία Κορτζιά: Στο γήπεδο με τον γιο της με matchy – matchy caps! [εικόνα] Διάβασε περισσότερα

Το throwback make up που πρέπει να δεις αν είσαι καλεσμένη σε γάμο το weekend Διάβασε περισσότερα

Άνετο παντελόνι: To κομμάτι που θα φορέσεις περισσότερο αυτή την εποχή Διάβασε περισσότερα


1657