Μεγάλο μπράβο στην Αντωνία Χαραλάμπους: Βραβεύτηκε με το βραβείο καλύτερης ηθοποιού σε παγκόσμιο φεστιβάλ στη Σιγκαπούρη [εικόνα]

12.10.2021Την Κύπρο τίμησε με την συμμετοχή της στο "World Film Carnival Festival", που διεξήχθη στην Σιγκαπούρη, η Αντωνία Χαραλάμπους παίρνοντας το πρώτο βραβείο στην κατηγορία Καλύτερης ηθοποιού.

Πρόκειται συγκεκριμένα για ένα φεστιβάλ που συμμετείχαν πολλές χώρες και πολλές ταινίες, και ανάμεσα λοιπόν σε αυτές τις χώρες και τις ταινίες ήταν και η Κύπρος με την ταινία του Χριστόφορου Ροδίτη “H κοιλάδα των Ρόδων”.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, η ταινία κατάφερε να αποσπάσει πέντε συνολικά βραβεία και ένα από αυτά είναι το βραβείο που κέρδισε η Αντωνία Χαραλάμπους.

Να σημειώσουμε πως ένα είναι το βραβείο δεν υπάρχει δηλαδή δεύτερο η τρίτο, ένα και μοναδικό σε κάθε κατηγορία.

Τα γυρίσματα της εν λόγο ταινίας έγιναν μόλις ενάμιση μηνά πριν την πρώτη καραντίνα στον Πωμό και τώρα η ταινία αυτή "ταξιδεύει" international, και έχει ως πρωταγωνίστρια την Αντωνία Χαραλάμπους. 

Πηγή: www.ilovestyle.com

Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρςΣε αυτές τις εμφανίσεις η Δέσποινα Βανδή «έπαθε» Jennifer Lopez - Τα δύο looks που συζητήθηκαν

Τα celebrity outfits που εντυπωσίασαν αυτή την εβδομάδα Διάβασε περισσότερα

MAD VMA 2022: Οι εντυπωσιακές εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί και το περιστατικό που αμαύρωσε τη βραδιά Διάβασε περισσότερα

Fashion-εμμονή: Βρήκαμε το crop top που φοράνε όλα τα fashion girls και έγινε ανάρπαστο Διάβασε περισσότερα


1017