Λύγισε ο Σάββας Πούμπουρας μετά από την αποκάλυψη που έκανε για την κατάθλιψη

10.10.2021



Το πρωί της Κυριακής 10/10 βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του MEGA «Χαμογέλα και πάλι», ο Σάββας Πούμπουρας. Μεταξύ άλλων ο γνωστός παρουσιαστής αναφέρθηκε στην προσωπική του ζωή καθώς έχει γίνει μπαμπάς. Ωστόσο, ο ίδιος εξομολογήθηκε ότι πέρασε κατάθλιψη.

Ο ίδιος ανέφερε χαρακτηριστικά: «Στη δεκαετία των 20-30 εννοείται πως δεν είχα φανταστεί να γίνω οικογενειάρχης. Το μόνο που με ένοιαζε ήταν πως θα διασκεδάσω. Η γυναίκα μου το κατάλαβε αυτό, έκανε ένα καλό κόλπο: με άφησε ελεύθερο. Η αποδοχή είναι το μυστικό της σχέσης μας».

Ο Σάββας Πούμπουρας μίλησε και για μια άσχημη περίοδο στη ζωή του, όταν είχε περάσει κατάθλιψη: «Δεν άντεχα. Δε μπορούσα να ξυπνάω το πρωί. Είναι σοβαρό αυτό που σου λέω ότι δεν μπορούσα να ξυπνάω, με κατέκλυαν οι ενοχές», εκμυστηρεύτηκε ο παρουσιαστής.

«Κατάφερα και το ξεπέρασα ναι. Συνειδητοποίησα ότι δεν είμαστε τόσο σημαντικοί, κανείς μας, δεν περιστρέφονται όλα γύρω από εμάς. Ο καθένας έχει να σκεφτεί τα δικά του προβλήματα. Δεν σκέφτεται εμένα. Μεγαλοποιούμε τα πράγματα, σε κατακλύζουν και σκας».

youweekly.gr



Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







Οι φορές που η Κέιτ Μίντλετον αντέγραψε το iconic στιλ της Νταϊάνα ή φόρεσε ακριβώς τα ίδια!

«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση Διάβασε περισσότερα

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα


963