Γιώργος Παπαδόπουλος: Παραλίγο να λιποθυμήσει στη γέννηση του γιου του (βίντεο)

05.10.2021



Το MEGA Καλημέρα βρέθηκε στο μαιευτήριο και συνάντησε τον Γιώργο Παπαδόπουλο, όπου η γυναίκα του Γαλάτεια, έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδί τους.

Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε για τον τοκετό της γυναίκας του, Γαλάτειας, και αποκάλυψε ότι σε συνεργασία με τον γιατρό, βοήθησε στον τοκετό. Από την Κυριακή το μεσημέρι, η Γαλάτεια βρέθηκε στο μαιευτήριο και το πρωί της Τρίτης έφερε στον κόσμο ένα αγοράκι, το δεύτερο παιδί της οικογένειας.

Ο «χαζομπαμπάς» Γιώργος Παπαδόπουλος όχι μόνο ήταν μέσα στην αίθουσα την ώρα της γέννησης του παιδιού του, αλλά ήταν εκείνος ο οποίος έπαιξε το ρόλο της μαίας, συγκεκριμένα στην «εξώθηση» του παιδιού! Ο γνωστός τραγουδιστής παραδέχτηκε πως σε αυτό το γεγονός παραλίγο να λιποθυμήσει, καθώς η αδρεναλίνη ήταν στο φουλ και δεν ήξερε εάν μπορεί να το διαχειριστεί.

Η σύζυγός του, Γαλάτεια, είναι πολύ καλά στην υγεία της και ως οικογένεια χαίρονται τις πρώτες μέρες με το νέο μέλος, ενώ ο μικρός Άγγελος, ο πρώτος γιος του τραγουδιστή, ανυπομονεί να γνωρίσει τον αδερφό του

 

www.megatv.com



Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα

Χρώμα στα μαλλιά: Οι 10 τάσεις που προτείνουν οι celebrity hairstylists για τον φετινό χειμώνα Διάβασε περισσότερα




805