Ο χλιδάτος γάμος στο Μονακό που μαγνήτισε όλα τα βλέμματα και οι Κύπριοι επώνυμοι που έδωσαν το παρών τους (φωτος & βίντεο)

04.10.2021



Ο γάμος της οικογένειας Ζέιν,  ιδιοκτήτες τη Νaftomar Shipping & Trading, έχει συγκεντρώσει ηχηρά ονόματα του επιχειρηματικού και εφοπλιστικού χώρου στο πριγκιπάτο, οι οποίοι το βράδυ της Παρασκευής, απόλαυσαν το πρώτο πάρτι που δόθηκε για το ζευγάρι.

Ο γαμπρός Σάμι Ζέιν, η αγαπημένη του Λόρεν Φαν Μπέρκελ και οι οικογένειες τους υποδέχθηκαν στο LaTerrace-θεωρείται το roof top του Καζίνου-τους καλεσμένους τους. Ήταν μια εκπληκτική βραδιά με χορεύτριες, ζωντανή μουσική, Dj, εκλεπτυσμένες γεύσεις και έναν ασύλληπτο μπουφέ από γλυκά.

Το βράδυ του Σαββάτου πραγματοποιήθηκε η χλιδάτη γαμήλια δεξίωση με 700 προσκεκλημένους και dress code black tie, στο «Monte-Carlo Sporting – La salle des etoiles». Η διάσημη τραγουδίστρια, Rita Ora, εμφανίστηκε ως guest star στον γάμο της χρονιάς αλλά και της απόλυτης χλιδής με κορυφαίες παρουσίες.

Ανάμεσα στους Έλληνες και Κύπριους που έλαβαν πρόσκληση για τον γάμο της οικογένειας Ζέιν ήταν η Άννα Βίσση με τον επιχειρηματία Χρύσανθο Πανά, η Έλσα Αναστασιάδη-Λούτσιου, ο Νίκος και η Λεία Τορναρίτη, ο Νίκος Αλιάγας, η Μαριέττα Χρουσαλά και ο Λέων Πατίτσας, η Μαρίνα Βερνίκου και ο Κύπριος σύζυγός της Μίλτος Καμπουρίδης και η επιχειρηματίας Σούλα Λιάκου.

Δείτε φωτογραφίες στην γκαλερί που ακολουθεί!
ladytimes.com.cy





Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







Οι φορές που η Κέιτ Μίντλετον αντέγραψε το iconic στιλ της Νταϊάνα ή φόρεσε ακριβώς τα ίδια!

«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση Διάβασε περισσότερα

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα


10701