Κωνσταντίνα Ευριπίδου: Εξομολογήθηκε πως βίωσε η κόρη της Αριάδνη τον χωρισμό! [βίντεο]

04.10.2021



Τηλεοπτική συνέντευξη της Κωνσταντίνας Ευριπίδου, μετά την είδηση χωρισμού της με τον Νεκτάριο Αλεξάνδρου, παρακολουθήσαμε το απόγευμα της Δευτέρας, 4 Οκτωβρίου, στην εκπομπή "Με αγάπη Χριστιάνα". Με εξομολογητική διάθεση η παρουσιάστρια αναφέρθηκε συγκινημένη, σε αυτή τη δύσκολη φάση της ζωής της, στον δημοσιογράφο Τάσο Ευαγγέλου, "ανοίγοντας" την καρδιά της, και μοιράζοντας άγνωστες πτυχές της προσωπικής της ζωή που κράταγε για εκείνην όλο αυτό το διάστημα. 

H Κωνσταντίνα Ευριπίδου αρχικά, έκανε λόγο για μια περιέργη χρονιά και ένα δύσκολο καλοκαίρι, ενώ ανέφερε πως δεν συνηθίζει να μιλάει για τα προσωπικά της θέματα, για ευνόητους λόγους λόγω των παιδιών της. Για τον χωρισμό της που κυκλοφόρησε στα μέσα ενημέρωσης, η παρουσιάστρια δήλωσε πως σχολιάστηκε και ακόμη σχολιάζετε, ενώ το βιώνει όπως κάθε οικογένεια, χαρακτηρίζοντας το ως μια άβολη οικογενειακή στιγμή.

Η ίδια μάλιστα τόνισε πως για να φτάσεις σε μια τέτοια κατάσταση, εννοώντας τον χωρισμό, χρειάζονται πολλές σκέψεις, ειδικά αν υπάρχουν και δυο παιδιά στη μέση. Όσο για την απόφαση του τέλους του γάμου της, σχολίασε πως δεν ήταν κάτι ξαφνικό αλλά κάτι που ήρθε σταδιακά, ενώ για να φτάσει σε αυτό το σημείο η σχέση, σημαίνει πως εξαντλήθηκαν όλες οι προσπάθειες.

Για το πως το πήραν τα παιδιά της, η Κωνσταντίνα Ευριπίδου, ανέφερε πως ο μικρός Νικόλας δεν πολυκαταλαβαίνει λόγω της ηλικίας του, ενώ για την Αριάδνη αρκέστηκε να δηλώσει πως είναι πάρα πολύ καλά. Δείτε πιο κάτω τα σχετικά βίντεο:

ilovestyle.com



Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







Οι φορές που η Κέιτ Μίντλετον αντέγραψε το iconic στιλ της Νταϊάνα ή φόρεσε ακριβώς τα ίδια!

«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση Διάβασε περισσότερα

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα


2227