The Bachelor: Ξέσπασε σε κλάματα η Κύπρια παίκτρια Άννα – «Κανείς δεν ξέρει τι κουβαλάω στην πλάτη μου»

02.10.2021



Η Άννα έχει έρθει πάρα πολύ κοντά με τον Αλέξη Παππά στο The Bachelor αλλά αρκετές από τις συμπαίκτριές της είναι σκεπτικές για τα συναισθήματά της κι αν είναι όντως αληθινά.

Χαρακτηριστικά η Ιωάννα της είπε πως θεωρεί ότι είναι όλα ψεύτικα κι ότι δεν μπορεί να ένιωσε τόσο γρήγορα κι απότομα συναισθήματα για τον Αλέξη, με την Άννα να μην μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυά της:

«Μπορεί κι εγώ μερικές φορές να λέω αλλά αφού κάποια κορίτσια ξέρουν πως πραγματικά νιώθω πράγματα για τον Αλέξη, δεν μου αρέσει να λένε πράγματα.

Δεν θα αλλάξω τον χαρακτήρα μου για καμία εδώ μέσα, Θα διορθώσω τον εαυτό μου όταν θεωρήσω εγώ πως πρέπει. Δεν θα χάσω τον εαυτό μου κι είπα ότι όταν συμβεί, θα φύγω. Αλλά ταυτόχρονα θέλω να το παλέψω μέχρι το τέλος γιατί πραγματικά νιώθω πράγματα για τον Αλέξη και δεν μου αρέσει να με λένε ψεύτρα.

Λένε κοίταξε τι όμορφη που είναι η Άννα αλλά όταν ανοίξει το στόμα της είναι άλλος άνθρωπος. Όμως κανείς δεν γυρνά να πει τι κουβαλά η Άννα πίσω από την πλάτη της κι είναι έτσι. Αυτό με πληγώνει και με ενοχλεί γιατί κανείς δεν καταλαβαίνει και δεν ρώτησε το γιατί.»

tothemaonline.com



Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα

Χρώμα στα μαλλιά: Οι 10 τάσεις που προτείνουν οι celebrity hairstylists για τον φετινό χειμώνα Διάβασε περισσότερα




1043