Η συγκλονιστική εξομολόγηση της Ειρήνης Καραγιώργη - «Σταμάτησε να με ενοχλεί μετά τη σύλληψή του»

01.10.2021



Η Ειρήνη Καραγιώργη το μεσημέρι της Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου, βρέθηκε καλεσμένη στην ψυχαγωγή εκπομπή του Omega, «Έλα Να Δεις», με παρουσιάστρια την Έλενα Θεοδώρου. 

Η νεαρή ηθοποιός μίλησε για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε τον τελευταίο ένα χρόνο, μετά από απειλητικά μηνύματα που δεχόταν από πρόσωπο της οικογένειάς της. 

«Είχα βιώσει αρκετά δύσκολες καταστάσεις τον τελευταίο ένα χρόνο. Με παρακολουθήσεις, stalking, απειλητικά μηνύματα, gps στο αυτοκίνητό μου και διάφορα άλλα. Αποφάσισα να μιλήσω δημόσια επειδή αυτός ο άνθρωπος δεν σταματούσε να με ενοχλεί. Θεώρησα ότι ο δημόσιος λόγος μου είναι ακόμη ένα "χαρτί" για να τον αντιμετωπίσω. Είπα ότι ίσως αν βγω δημόσια να με πάρει στα σοβαρά τόσο ο ίδιος, όσο και η αστυνομία», είπε αρχικά η Ειρήνη Καραγιώργη.

Κατόπιν, η γνωστή ηθοποιός ανέφερε ότι χρειάστηκε να κάνει συνεδρίες με κοινωνική λειτουργό, ενώ εξέφρασε τη δυσαρέσκειά της με την αστυνομία, αφού ανέφερε ότι την πήραν στα σοβαρά μόνο όταν πήγε στο τμήμα με τον νυν σύντροφό της, Χρήστο Κυπρή. 

«Ο συγκεκριμένος άνθρωπος σταμάτησε να με ενοχλεί μετά από κάποια άλλα ακραία περιστατικά που είχαν συμβεί και μετά από τη σύλληψή του για μερικές μέρες, για άλλο περιστατικό», τόνισε η ίδια. 

Δες το παρακάτω βίντεο: 

mylife.com.cy



Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







Οι φορές που η Κέιτ Μίντλετον αντέγραψε το iconic στιλ της Νταϊάνα ή φόρεσε ακριβώς τα ίδια!

«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση Διάβασε περισσότερα

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα


1675