Κατερίνα Μηλιώτη: Χαμός με τη λεκτική επίθεση που δέχθηκε on air! Παρενέβη η Ένωσης Συντακτών Κύπρου

30.09.2021



Λεκτική επίθεση στον αέρα της εκπομπής «Από Μέρα σε Μέρα» που παρουσιάζει στο ΡΙΚ η Κατερίνα Μηλιώτη. Το συγκεκριμένο περιστατικό εκτυλίχθηκε χθες Τετάρτη (29/9) κατά τη διάρκεια της συζήτησης που είχε με τους καλεσμένους της εκπομπής της, Κρις Τριανταφυλλίδη και Μιχάλη Παπαπέτρου.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή:

Μετά την ένταση που προκλήθηκε στην εκπομπή του κρατικού καναλιού και της προσωπικής επίθεσης που δέχτηκε η δημοσιογράφος, το Δ.Σ. της Ένωσης Συντακτών Κύπρου καταδίκασε το γεγονός ως κάτι ανάρμοστο με σχετική ανακοίνωση.

Να αναφέρουμε ότι η Κατερίνα Μηλιώτη στο κλείσιμο της χθεσινής της εκπομπής, ξέσπασε απαντώντας: «Οι δικοί μου γονείς με έμαθαν να μην σκύβω το κεφάλι και να προχωρώ με αξιοπρέπεια. Δεν θα σκύψω το κεφάλι, γιατί έμαθα να κάνω το χατίρι των γονιών μου και όχι των υπολοίπων».

Δείτε την ανακοίνωση παρακάτω:

«Το Δ.Σ της Ένωσης Συντακτών Κύπρου με ανακοίνωση του, την Πέμπτη καταδικάζει το συμβάν στη χθεσινή εκπομπή της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης «Από μέρα σε μέρα», η δημοσιογράφος του ΡΙΚ, κατά το οποίο, όπως αναφέρει η Κατερίνα Μηλιώτη, υπέστη προσωπική επίθεση από τον κ. Μιχάλη Παπαπέτρου πρώην Κυβερνητικό Εκπρόσωπο και πρώην πολιτικό αρχηγό, ως κάτι ανάρμοστο στα ειωθότα της σχέσης μεταξύ πολιτικών και δημοσιογράφων. Περαιτέρω το ΔΣ της ΕΣΚ, εκφράζει τη συμπάθειά του προς την Κατερίνα Μηλιώτη και καλεί τον κ. Παπαπέτρου να αναγνωρίσει το σφάλμα στο οποίο υπέπεσε.

Παρατηρεί επίσης πως όποτε ένας δημοσιογράφος και ένας πολιτικός βρίσκονται στον «αέρα» – τηλεοπτικό, ραδιοφωνικό, διαδικτυακό ή έντυπο – κρίνονται αμφότεροι από την κοινή γνώμη που τους παρακολουθεί, ο μεν πρώτος για τις ερωτήσεις που υποβάλλει, ο δε δεύτερος για τις απαντήσεις που δίδει. Σε αυτό το διάλογο είναι ανάρμοστο να παρεισφρέουν κοσμητικά επίθετα, χαρακτηρισμοί και απόδοση αλλότριων κινήτρων, συμπληρώνει το ΔΣ της ΕΣΚ.»

H ShowBiz επικοινώνησε με την δημοσιογράφο και παρουσιάστρια του ΡΙΚ η οποία τοποθετήθηκε δίνοντας την δική της απάντηση για την προσωπική επίθεση που δέχθηκε στον αέρα της εκπομπής της αναφέροντας:

“Τα γεγονότα μιλούν από μόνα τους. Υπάρχει εικόνα και ήχος. Ο καθένας βγάζει τα συμπεράσματα του. Εγώ παραμένω συγκεντρωμένη στα καθήκοντα μου. Εχω το δίκαιο και το Θεό μαζί μου. Συνεπώς ουδόλως πτοούμαι.”

showbizcy.com



Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







Οι φορές που η Κέιτ Μίντλετον αντέγραψε το iconic στιλ της Νταϊάνα ή φόρεσε ακριβώς τα ίδια!

«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση Διάβασε περισσότερα

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα


2098