Big Brother: Ο Αντώνης Αλεξανδρίδης στην πρώτη τηλεοπτική συνέντευξη ένα χρόνο μετά τον σάλο της ατάκας περί βιασμού

25.09.2021



Ο πολυσυζητημένος παίκτης του περσινού Big Brother, Αντώνης Αλεξανδρίδης που προκάλεσε σάλο με την ατάκα του περί βιασμού με αποτέλεσμα η παραγωγή να τον πετάξει από το σπίτι έδωσε την πρώτη τηλεοπτική του συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Open Weekend» . 

«Αποφάσισα να μιλήσω τώρα γιατί έχει περάσει ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, στο οποίο έχω κατασταλάξει, έχω σκεφτεί, έχω μείνει πολλές ώρες μόνος μου και μου δόθηκε τώρα η ευκαιρία να μιλήσω. Ήταν ένα πολύ δύσκολο χρονικό διάστημα, στο οποίο είχα πολύ bullying, επιθέσεις, κατακραυγή από τον κόσμο, το οποίο με σημάδεψε. Παίρνω όλο το μερίδιο της ευθύνης που μου αναλογεί, δεν είμαι αυτός που βγάλανε, ο βιαστής. Δεν είμαι αυτό το πράγμα. Δεν περίμενα 32 χρόνια να βγω στην τηλεόραση για να πω ότι θέλω να κάνω αυτό το πράγμα.

Είναι κάτι που δεν λέγεται ούτε για πλάκα, συμφωνώ. Αυτό το γεγονός μου έχει στοιχήσει πάρα πολύ, γιατί έχω και μια οικογένεια από πίσω μου, δεν είμαι μόνος μου. Άρα αυτό στιγματίζει και την οικογένειά μου και εμένα. Με προβληματίζει ότι αν θελήσω να κάνω μια σχέση, θα έχω πάνω μου την ταμπέλα εξαιτίας ενός πράγματος που είπα. Πως θα το πει η κοπέλα στους γονείς της; Εγώ το είπα και παίρνω την ευθύνη, αλλά δεν είμαι αυτή η ταμπέλα, αυτή ρετσινιά. Ζητώ συγγνώμη ξανά και ξανά σε όποιον άνθρωπο το άκουσε αυτό και αναστατώθηκε.

Προσπαθώ σιγά σιγά να βρω τα κομμάτια μου, να συνεχίσω τη ζωή μου, να αποδείξω σε όλους πως δεν είμαι αυτό που νομίζετε. Μιλούσα αρκετό διάστημα με τους ψυχολόγους του παιχνιδιού γιατί δεν μπορούσα να διαχειριστώ κάποια πράγματα. Πέρασαν πολλές άσχημες σκέψεις από το μυαλό μου. Πολλές φορές σκέφτηκα πώς το ξεστόμισα αυτό το πράγμα. Πήρα το μεγαλύτερο μάθημα ζωής  που μπορεί να πάρει ένας άνθρωπο», είπε μεταξύ άλλων. Δείτε πιο κάτω όλα όσα είπε:



Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα

Χρώμα στα μαλλιά: Οι 10 τάσεις που προτείνουν οι celebrity hairstylists για τον φετινό χειμώνα Διάβασε περισσότερα


870