Κάλια Ελευθερίου: Αποκάλυψε on air πόσα χρεώνει για ένα Instagram post!

21.09.2021Το Instagram είναι η διαδικτυακή πλατφόρμα που εδώ και μερικά χρόνια έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας. Από εκεί βλέπουμε τα νέα των αγαπημένων μας celebrity, των φίλων μας, νέα προϊόντα που βγαίνουν στην αγορά, ενώ με τις τελευταίες προσθήκες μπορείς και να τα αγοράσεις.

Η Κάλια Ελευθερίου, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram έχει περίπου 64 χιλιάδες ακόλουθους, γι’ αυτό και είναι μια από τις πιο γνωστές Influencer της Κύπρου.

Σήμερα, στην εκπομπή “MyLife” της DigitalTv που παρουσιάζει, προβλήθηκε το θέμα για το πόσα χρεώνει η Ιωάννα Τούνη για τα post της στο Instagram. Με αφορμή λοιπόν αυτό, είπε και η ίδια στον αέρα της εκπομπής, το δικό της…κασέ. Συγκεκριμένα, η Κάλια Ελευθερίου δήλωσε ότι η τιμή αλλάζει ανάλογα με το προϊόν και την συνεργασία που έχει με τον κάθε πελάτη. «Το πιο πολύ που μπορεί να χρεώσω για ένα post είναι 500-600 ευρώ. Για τα stories, πάλι κυμαίνονται οι τιμές, ανάλογα με το τι θα ζητήσει ο πελάτης. Συνήθως είναι 50-100 ευρώ», είπε η ίδια. 

Δες όσα είπε η ίδια στην εκπομπή: 

mylife.com.cyΚάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρςΜαρία Κορτζιά: Στο γήπεδο με τον γιο της με matchy – matchy caps! [εικόνα]

Το throwback make up που πρέπει να δεις αν είσαι καλεσμένη σε γάμο το weekend Διάβασε περισσότερα

Άνετο παντελόνι: To κομμάτι που θα φορέσεις περισσότερο αυτή την εποχή Διάβασε περισσότερα

Μαριλένη Σταύρου: Η matchy – matchy εμφάνιση με την κόρη της, Μαλβίνα! Διάβασε περισσότερα
1150