Δήλωση φωτιά της Χριστίνας Παυλίδου για τον γάμο της: "13 χρόνια ζούσα σαν ζωντοχήρα" [βίντεο]

13.09.2021Η Χριστίνα Παυλίδου, μία από τις πιο αγαπημένες και ταλαντούχες ηθοποιούς του εγχώριου καλλιτεχνικού χώρου, φιλοξενήθηκε το πρωί της Δευτέρας, 13 Σεπτεμβρίου στην εκπομπή του ΣΙΓΜΑ “Ήρθε κι έδεσε”.

Η ηθοποιός, μεταξύ άλλων, μίλησε για τα χρόνια εκείνα που ο σύζυγός της, Γιώργος Τσιάκκας, έγραφε σενάρια για την τηλεόραση και οι ρυθμοί εργασίας του δεν του επέτρεπαν για κοινωνικές συναναστροφές, με την ίδια να λέει χαριτολογώντας σχολιάζοντας εκείνη την περίοδο πως “ζούσε σαν ζωντοχήρα”.

“Μετά από ένα σημείο που βγήκε από το σπίτι, όταν δεν έγραφε και τόσο πολύ για την τηλεόραση και αρχίσαμε να κάνουμε θέατρο και σκηνοθετούσε, γλυκάθηκε και μου έλεγε “Αχ τι ωραία, που είμαι με κόσμο πάλι, που βγαίνουμε έξω, που μιλάω με συναδέλφους”. Ο Γιώργος ήταν πάρα πολλά χρόνια έγκλειστος. 13 χρόνια, δεν το λέω υπερβολικά. Εγώ ζούσα σαν ζωντοχήρα. Στα γενέθλια, στους γάμους, στις κηδείες μόνη μου πήγαινα”, είπε η ηθοποιός χαρακτηριστικά. Δείτε πιο κάτω το σχετικό απόσπασμα: Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρςΤο throwback make up που πρέπει να δεις αν είσαι καλεσμένη σε γάμο το weekend

Άνετο παντελόνι: To κομμάτι που θα φορέσεις περισσότερο αυτή την εποχή Διάβασε περισσότερα

Μαριλένη Σταύρου: Η matchy – matchy εμφάνιση με την κόρη της, Μαλβίνα! Διάβασε περισσότερα

Cyprus Eating Awards 2020: 10 εμφανίσεις που ξεχωρίσαμε από τη λαμπερή βραδιά Διάβασε περισσότερα
3036