Κωνσταντίνα Ευριπίδου: Παραδέχεται πρώτη φορά το χωρισμό της με τον Νεκτάριο Αλεξάνδρου. Όλα όσα είπε

29.07.2021Συνέντευξη στο νέο τεύχος του περιοδικού "Must" και στη δημοσιογράφο Ειρήνη Χριστοφόρου, παραχώρησε πρόσφατα η Κωνσταντίνα Ευριπίδου. Η Κύπρια παρουσιάστρια και επιχειρηματίας ανάμεσα σε όλα όσα ρωτήθηκε, μίλησε για την επαγγελματική αλλά και προσωπική της ζωή, με ειλικρίνια.

Στην ερώτηση για το πως καταφέρνει να είναι single μητέρα και παράλληλα να έχει τη δικιά της επιχείρηση, η Κωνσταντίνα Ευριπίδου, απάντησε τα εξής: "Σίγουρα δεν είναι εύκολο και ασφαλώς δεν είμαι η μόνη μητέρα που μεγαλώνει δυο παιδιά ενώ παράλληλα εργάζεται. Είμαι, όμως, ευλογημένη που έχω βοήθεια από τους γονείς μου και μπορώ να εργάζομαι χωρίς άγχος. Πάντα ήμουν δραστήριο άτομο, από τα δεκαέξι μου που έκανα την πρώτη μου δουλειά, δεν μπορώ την ηρεμία, θέλω να νιώθω πιεσμένη αν και κάποτε γκρινιάζω. Αγαπάω όλους τους ρόλους στη ζωή μου πάρα πολύ έντονα και δεν μπορώ να στερηθώ κάποιον από αυτούς".

ilovestyle.comΚάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρςΤο throwback make up που πρέπει να δεις αν είσαι καλεσμένη σε γάμο το weekend

Άνετο παντελόνι: To κομμάτι που θα φορέσεις περισσότερο αυτή την εποχή Διάβασε περισσότερα

Μαριλένη Σταύρου: Η matchy – matchy εμφάνιση με την κόρη της, Μαλβίνα! Διάβασε περισσότερα

Cyprus Eating Awards 2020: 10 εμφανίσεις που ξεχωρίσαμε από τη λαμπερή βραδιά Διάβασε περισσότερα
3009