Θέκλα Πετρίδου: Τροχαίο σοκ για την κόρη της! Σφηνώθηκε το αυτοκίνητο της σε ένα κιγκλίδωμα

20.06.2021



Πρόκειται για ένα πρόσωπο ιδιαίτερα αγαπητό στο ευρύ κοινό αφού με την αμεσότητα του χαρακτήρα της και το χιούμορ που την διακατέχει κερδίζει εύκολα το ευρύ κοινό.

Ο λόγος για τη γνωστή ψυχολόγο Θέκλα Πετρίδου, η οποία τον τελευταίο χρόνο απέχει από την τηλεόραση, καθώς αποφάσισε να αφοσιωθεί στη συγγραφή, αλλά φυσικά και στο κανάλι της στο YouTube, όπου δημοσιεύει ψυχοεκπαιδευτικά videos.

Ωστόσο, πέραν από τα videos με θέματα ψυχολογίας, συχνά πυκνά μοιράζεται και στιγμές από την προσωπική και οικογενειακή της ζωή.

Έτσι, πρόσφατα δημοσίευσε ένα βίντεο στο οποίο γνωστοποίησε το σοβαρό τροχαίο ατύχημα που είχε η φοιτήτρια κόρη της, Κυριακή. 

«Περάσαμε κάτι το Πάσχα που δεν το μοιραστήκατε μαζί σας για να μην σας στεναχωρήσουμε. Ωστόσο, τώρα που ξέρουμε ότι έχει αίσιο τέλος θα το μοιραστούμε μαζί σας», ανέφερε αρχικά η Θέκλα Πετρίδου με την κόρη της να προσθέτει:

«Την Παρασκευή 7 Μαΐου, ενώ βρισκόμουν στον αυτοκινητόδρομο, ένα ημιφορτηγό το οποίο έτρεχε με 110χλμ -ενώ το επιτρεπόμενο όριο ήταν 60χλμ- δεν πάτησε φρένο και με τράκαρε. Μάλιστα, στη συνέχεια χτύπησε στο προπορευόμενο αυτοκίνητο, το οποίο μπήκε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και χτύπησε σε ένα άλλο αυτοκίνητο. Εντούτοις, το ημιφορτηγό συνέχισε να παρασέρνει το αυτοκίνητό μου γιατί ακόμη δεν είχε πατήσει φρένο. Η κατάληξη ήταν να γυρίσει το αυτοκίνητό μου στα αριστερά να σφηνωθεί σε ένα κιγκλίδωμα και να μου χτυπήσει για τέταρτη φορά. Το αυτοκίνητο καταστράφηκε ολοσχαιρώς».

www.showbizcyprus.com





Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







Οι φορές που η Κέιτ Μίντλετον αντέγραψε το iconic στιλ της Νταϊάνα ή φόρεσε ακριβώς τα ίδια!

«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση Διάβασε περισσότερα

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα


2969