Φαντασμαγορικά όλα: Ζευγάρι της κυπριακής showbiz βάφτισε την κόρη του στην Λεμεσό με γκεστ τον Αντώνη Ρέμο!

19.06.2021



Την κορούλα τους βάφτισαν την προηγούμενη εβδομάδα στη Μύκονο, η Σουζάνα Πασεινίδου και ο σύντροφός της και επιχειρηματίας, Κώστας Κλεάνθους, ενώ μία εβδομάδα αργότερα, χθες, 18 Ιουνίου, πραγματοποίησαν το christening party στο νησί μας. Και το όνομα αυτής... Χρυσή!

Το πάρτι για τη νεοφώτιστη κορούλα τους πραγματοποιήθηκε σε πεντάστερο ξενοδοχείο της Λεμεσού, με λαμπερούς καλεσμένους να δίνουν το παρών τους, ανάμεσα σε αυτούς και γνωστά πρόσωπα του νησιού, όπως η Γιώτα Κουφαλίδου με τον σύζυγό της, Στέλιο Έλληνα, η Χάρις Πότσου, η οποία επιμελήθηκε και τη διακόσμηση, η Βάσω Πέτρου, η Ελεάνα Νικολάου κα. 

Τη διασκέδαση της βραδιάς ανέλαβε ο αγαπημένος καλλιτέχνης Αντώνης Ρέμος ερμηνεύοντας τις μεγάλες του επιτυχίες με τους παρευρισκόμενους να μην σταματούν να χορεύουν!

Η διακόσμηση δια χειρός Χάρις Πότσου, ήταν εκείνη που “έκλεψε” τις εντυπώσεις με τις πεταλούδες να παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο και με μότο “Born to fly”, ο ουρανός έλαμψε από τα εκατοντάδες λαμπάκια και τα υπέροχα πυροτεχνήματα. Πάρτε μία γεύση από το christening party στην πιο κάτω gallery και στα βίντεο που ακολουθούν: 

ilovestyle.com





Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







Οι φορές που η Κέιτ Μίντλετον αντέγραψε το iconic στιλ της Νταϊάνα ή φόρεσε ακριβώς τα ίδια!

«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση Διάβασε περισσότερα

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα


30319